Cele mai frumoase cadouri pentru sarbatoriti sunt delicioasele torturi personalizate. Zilele de nastere sunt speciale pentru toata lumea. Tuturor le place sa isi sarbatoreasca zilele de nastere alaturi de prieteni si familie. O parte foarte importanta a oricarei zile de nastere este taierea tortului.

Fie copiii sau adultii, tuturor le place sa primeasca aceste prajituri. Ziua de nastere devine si mai speciala atunci cand sarbatoritul este surprins cu un tort surpriza. Pentru multe modele de torturi pentru copii, dar si de adulti, site-ul eTorturi.ro pune la dispozitia clientilor o gama variata de prajituri delicioase.

In general, copiii sunt cei mai atrasi de torturi personalizate. Parintii isi cunosc cel mai bine puiul, asa ca stiu ce comanda sa ii dea cofetarului. Poate un tort cu printese, sau cu robotei, un tort in forma de masina sau in forma de animale. Toate au un aspect spectaculos. Cu siguranta cei mici vor fi fascinati de surpriza parintilor.

Cum alegi cele mai bune torturi personalizate pentru cei mici?

Pentru ca aniversarea sa fie indulcita este nevoie de un tort. O astfel de zi speciala merita cele mai delicioase dulciuri din lume. Nu exista aniversare fara un tort. Pentru a alege cel mai potrivit tort personalizat pentru pitic, parintii trebuie sa se gandeasca foarte bine la tema tortului, mai exact la ceea ce iubeste cel mic. Spre exemplu se pot gandi la un tort cu supereroi sau un tort care sa contina jucaria preferata a micutului.

Torturi personalizate | Torturi pentru copii | eTorturi.ro

torturi personalizate

Parintii care totusi nu au o idee exacta despre modul in care ar trebui sa arate tortul, se pot inspira de la prietenul Google sau bineinteles, de pe eTorturi. Cu siguranta vor reusi sa gaseasca modelul potrivit pentru prichindel.

In ceea ce priveste marimea tortului depinde daca cel mic va avea o petrecere cu multi invitati. In acest fel se va sti exact care este marimea potrivita a tortului.

Referitor la arome, cam complicat, nu? Parintii ar trebui sa stie care sunt aromele preferate ale celui mic. Ce prefera? Fructele de padure, ciocolata sau vanilie? Exista foarte multe combinatii de arome foarte delicioase.