Jucariile sexuale sunt inca un subiect sensibil. Multe persoane inca isi exploreaza sexualitatea, altele isi prezinta preferintele in materie de sex partenerilor si acestia nu sunt de acord, iar atunci se vad nevoiti sa isi satisfaca propriile nevoi si curiozitati folosind alte metode. Jucariile sexuale reprezinta, conform studiilor facute, fiecare zodie in parte. Sunt reprezentanti/ reprezentante ai aceeasi zodii care isi manifesta interesul pentru o anumita categorie de jucarii. Astfel, s-au facut studii si clasificari in acest sens, rezultatele fiind surprinzatoare. Magazinul amsterdamsexshop.ro ofera oamenilor, indiferent de zodie, sex sau varsta, jucarii si stimulente sexuale, precum si lenjerie si elemente fashion.

Jucaria sexuala preferata in functie de zodie | amsterdamsexshop.ro

stimulente sexuale

Prima zodie, berbecul, adora actiunea si este mereu deschis la noi experiente. Jucariile sexuale nu inseamna altceva pentru berbec decat o metoda excelenta de a incinge atmosfera. Berbecul nu refuza niciodata catusele sau vibratorul, cautand mereu experiente hardcore. Taurul, pe de alta parte, este o zodie guvernata de Venus, adorand dragostea si sexul, insa este destul de reticent la noutati in viata sexuala. Jucariile soft sunt foarte bine acceptate de tauri, jucariile care nu ii intimideaza, precum instrumentele de masaj erotic pe baterii. Gemenii nu vor refuza sa foloseasca un vibrator, sau orice jucarie sexuala care poate fi conectata la telefon, care vibreaza in ritmul muzicii sau care poate fi controlata prin tehnologie.

Leul este zodia puternica, guvernata de soare, care prefera jucariile mai soft, sau chiar sexul fara jucarii, pentru ca altfel i s-ar pune la indoiala virilitatea sau feminitatea, senzualitatea, sexualitatea. Fecioarele se bucura insa de orice jucarie sexuala si de orice surpriza in pat, nu se dau inapoi in a incerca noi pozitii, noi experiente. La fel de deschisi, poate chiar mai deschisi sunt reprezentantii zodiei balanta si scorpion care, manati de o senzualitate excesiva, vor cauta jucarii care sa le satisfaca fanteziile, de la bile anale si vibratoare de lux pana la costume provocatoare.

Sagetatorii, cei mai libertini barbati si femei ai zodiacului vor prefera sa spuna “pas” jucariilor sexuale, pentru ca ei pot face sex si fara ajutor. Capricornii sunt deschisi experientelor noi insa destul de reticenti in privinta jucariilor sexuale, in vreme ce un dildo reprezinta cel mai bun cadou pentru varsatori. Pestii vor accepta jucariile soft care le cultiva increderea in sine si ii ajuta sa ajunga mai repede la orgasm.