Alegerea unui server se va dovedi de multe ori mai complicata decat alegerea unui desktop. Cumparatorii care intr-adevar vor dori sa investeasca intr-un produs de cea mai buna calitate au oportunitatea de a alege din oferta magazinului calculator-ieftin.ro de servere second-hand si calculatoare ieftine. Inainte de a achizitiona un server, clientii trebuie sa aiba la indemana cateva informatii esentiale, dar si sa urmeze pasii necesari pentru a face o investitie buna din toate punctele de vedere.

Serverul second-hand – un dispozitiv util si necesar

Inainte de a achizitiona un server second-hand, clientul trebuie sa analizeze programele si aplicatiile pe care urmeaza sa le foloseasca, deoarece unele programe consuma foarte putine resurse hardware, pe cand altele au nevoie de mai multa memorie si putere de procesare. In functie de cerintele aplicatiilor, clientii trebuie sa caute un server cu specificatii clare.

De asemenea, utilizatorii trebuie sa se gandeasca si la solutii de stocare. Dupa ce au facut o analiza a aplicatiilor si a nevoilor pe care acestia le au, cu siguranta vor sti catre ce tip de solutie de stocare sa isi indrepte atentia. Si bugetul este un considerent foarte important in alegerea serverului, dar daca se opteaza pentru varianta second-hand, cu siguranta acesta nu va mai reprezenta o problema.

Nu in ultimul rand, utilizatorii trebuie sa verifice cati useri se vor loga pe server, aceasta caracteristica ajutand atat in dimensionarea serverului propriu-zis, cat si in alegerea sistemului de operare Windows potrivit.

Server second-hand – o solutie utila si la indemana utilizatorilor

Magazinul online Calculator-ieftin pune la dispozitia clientilor o oferta avantajoasa de servere si retelistica, de la cabluri si placi de retea, pana la routere, switch-uri, acces point-uri si alte accesorii. Sunt disponibile la cel mai bun raport calitate – pret servere Dell, HP, IBM, precum si servere de rack sau tower, configurate special pentru nevoile de la birou sau de acasa. Toate produsele sunt testate si curatate inainte de a fi livrate si sunt insotite si de certificat de garantie.

Servere second-hand | calculatoare ieftine | calculator-ieftin.ro

servere second-hand

Serverele second-hand sunt prezentate pe site in amanaunt, de la numarul de nuclee, tipul procesorului, pana la placa de baza, memoria RAM, hard disk, placa video, placa multimedia, software, precum si garantia care se ofera la achizitionare.