Fabrica de canapele – Casa Eduard este alaturi de toate persoanele care sunt in cautare cea mai buna canapea pentru locuinta. Fie ca este vorba despre o canapea extensibila sau despre o canapea fixa, modelele fabricate sunt de cea mai inalta calitate, in pas cu moda si in conformitate cu preferintele clientilor.  Expertii CasaEduard.ro sunt pregatiti in orice moment sa ofere consiliere clienilor sai, in scopul celei mai bune alegeri privind canapeaua visurilor lor.

De ce sa alegi Casa Eduard – Fabrica de canapele

Casa Eduard s-a nascut din pasiunea pentru calitate si din dorinta de a oferi clientilor perfectiune. Produsele calitative – design-urile atractive, rezistenta pe termen lung si confortul sunt principalele caracteristici ale magazinului.

Clientii care sunt in cautare de o canapea comoda, cu un grad ridicat de confort vor gasi la Casa Eduard canapele ieftine, insa de inalta calitate. Principalele criterii in functie de care clientii isi aleg canapeaua dorita sunt aspectul, dimensiunea si confortul. Toate acestea pot fi discutate cu reprezentatii magazinului, in scopul realizarii celei mai bune alegeri privind preferintele si bugetul.

Posibilitatea personalizarii canapelelor este un mare avantaj pentru clienti. In cazul in care o persoana are anumite cerinte cu privire la dimensiune sau culoare, producatorii sunt pregatiti de a face o schimbare ce presupune un cost suplimentar.

Disponibilitatea unei game variate de canapele, atat pentru locuita, cat si pentru spatiile HoReCa este un alt beneficiu. Fie ca este vorba despre o persoana fizica sau despre o intreprindere, exista solutii pentru a raspunde prompt cererii fiecarui client.

Fabrica de canapele | Canapele ieftine | CasaEduard.ro

Fabrica de canapele

Canapelele extensibile sunt la mare cautare – reprezinta obiectul de mobilier cel mai confortabil, potrivit spre a satisface o familie numeroasa dar si pentru a intampina oaspetii de fiecare data. De aceea, gama de canapele extensibile este foarte variata. De asemenea, pentru ca preferintele clientilor sunt diverse, ei pot gasi aici canapele cu doua sau trei locuri.

Printre avantajele clientilor se numara si garantia de 24 de luni oferita. In plus, in cazul in care se doreste testarea si vizualizarea canapelelor, clientii sunt asteptati intr-unul dintre magazinele din tara. Aria pe care o cuprind magazinele Casa Eduard se intinde in orase importante din tara: Bucuresti, Brasov, Ploiesti.