Economisirea spatiului intr-o locuinta este de interes pentru multi oameni, ajutandu-i sa se bucure de o casa aerisita, spatioasa si luminoasa. Cum pot utiliza eficient spatiul pe care il au la dispozitie? Din fericire, persoanele care se lovesc de astfel de obstacole, pot sa apeleze oricand la varianta achizitionarii unui coltar extensibil, pe care sa-l utilizeze dupa bunul plac.

Persoanele care isi doresc sa-si cumpere un coltar extensibil, pot lua in considerare Casa Eduard, un magazin online de mobila, care vinde produse la preturi de producator.

3 motive sa cumperi un coltar extensibil pentru livingul tau

  • Pret accesibil

Achizitionarea unor coltare pentru living poate fi o sarcina dificila, mai ales cand proprietarii nu stiu care varianta este mai avantajoasa: alegerea unui coltar simplu, standard sau alegerea unui coltar care-i ofera utilizatorului posibilitatea de a-l extinde. Adevarul este ca achizitionarea unui coltar extensibil este, de fapt, o varianta mult mai accesibila.

Coltar extensibil | Coltare pentru living | CasaEduard.ro

coltar extensibil

  • Piesa practica de mobilier

Fie ca musafirii raman peste noapte, fie ca e vorba de un apartament de mici dimensiuni, iar un pat ar ocupa prea mult spatiu, coltarul extensibil se dovedeste a fi o varianta potrivita. Acesta se poate transforma in pat in doar cateva minute, transformand instant livingul intr-un alt dormitor pentru musafirii care vin in vizita.

  • Are un stil aparte

Coltarul se integreaza imediat in armonia camerei si fiind amplasat chiar in colt. Astfel, nu ocupa un spatiu extra, nu ofera o imagine neplacuta, ci, din contra, ii ofera intregii camere un stil aparte, placut, bine organizat.

Persoanele care au de gand sa-si achizitioneze un coltar extensibil, pot apela cu incredere la CasaEduard.ro, care pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse.

Prin urmare, achizitionarea coltarului extensibil se dovedeste a fi o varianta practica, avantajoasa din punct de vedere financiar si moderna, integrandu-se cu succes in orice stil de decor.