Exista mai multe tipuri de creme de corp, toate fiind benefice dar actionand diferit

creme de corp

Peste tot auzim ca hidratarea este cheia pielii frumoase. Dar in jungla actuala cu atat de multe posibilitati diferite de hidratare – creme, lotiuni, uleiuri, balsamuri – cum alfi care este cea mai buna optiune pentru tine? Iata cateva informatii despre fiecare posibilitate de hidratare a pielii, cu siguranta alegerea va fi mai usoara!

  • Crema de corp este un tratament clasic ce are mai multe scopuri. In general sunt vandute sub doua tipuri de formule: ulei in apa si apa in ulei. Pentru o textura usoara si hidratare excelenta, optati pentru crema cu formula ulei in apa, formula ce incorporeaza picaturi de ulei intr-o baza de apa. Pentru un tratament mai nutritiv, mergeti pe formula apa in ulei, in care picaturile de apa sunt incorporate intr-o baza de ulei.

  • Lotiunea de corp are o textura foarte usoara, patrunde rapid in piele si tine sa nu lase in urma un teren lipicios sau uleios. Este o alegere buna pentru vara, mai ales cand temperaturile ridicate cresc nivelul transpiratiei.

  • Balsamul de corp este mai gros si mai dens decat o crema si este cel mai bun prieten al pielii in timpul sezonului rece. Mult mai uleios decat alte unguente, beneficiile sale vindecatoare il fac ideal pentru zonele cu piele uscata ca buzele, mainile, coatele si genunchii.

  • Laptele de corp este solutia ideala pentru piele normala si grasa. Acesta se absoarbe rapid, nu lasa o senzatie umeda sau lipicioasa, permitand imbracarea imediata dupa aplicare. Este ideal pentru persoanele care sunt intr-o continua miscare si nu au mult timp la dispozitie pentru a aplica o crema obisnuita, dar totusi doresc sa aiba parte de hidratare.

  • Uleiul uscat are toate proprietarile hidratante ale unui ulei obisnuit, insa nu lasa urme pe piele. Poate fi folosit pe toate tipurile de piele, insa sunt si formule disponibile special pentru pielea uscata care necesita ingrijir suplimentare.

Fiecare solutie este buna daca este folosita in scopul in care a fost creata! Inainte de a cumpara o crema de corp recititi aceste informatii si actionati in consecinta!