Din numeroase cauze, multe persoane si-au pierdut locul de munca si au apelat la un cabinet psihologic din Iasi, acuzand neliniste si chiar depresii. Socul pierderii unui loc de munca este unul greu de suportat, mai ales pentru acele persoane care poarta pe umeri responsabilitati uriase, precum intretinerea copiilor, plata ratelor sau a chiriei.

In anii trecuti, oamenii priveau cu reticenta activitatea psihologilor, considerand tabu problemele de natura psihica, dar in ziua de astazi, datorita rezultatelor foarte bune in gestionarea acestor afectiuni, cabinetele sunt din ce in ce mai frecventate.

De ce este importanta vizita la un cabinet psihologic

Daca persoana in cauza simte tristete accentuata pe care nu o poate inlatura, daca gandurile ii creaza scenarii sumbre si simte ca nu mai poate face fata, este indicat sa apeleze la serviciile unui cabinet psiholog din Iasi, unde va gasi intotdeauna suportul necesar pentru depasirea momentelor dificile. Programarea se poate face accesand site-ul Psyaa.ro.

Un medic psiholog sau psihoterapeut asculta, observa, intelege si ajuta persoana aflata in dificultate sa depaseasca socul, oferindu-i totodata metode si tehnici prin care sa-si alunge gandurile negre si starea de rau. Cu acest ajutor si cu increderea ca un specialist ii este aproape, omul va trece mai usor prin aceasta trauma si va gasi resursele necesare pentru a merge mai departe.

Cabinet psihologic din Iasi | cabinet psiholog din Iasi | Psyaa.ro

cabinet psihologic din Iasi

In plus, tot la psiholog, persoana isi va redescoperi potentialul si va putea sa atraga lucruri frumoase in viata sa: un job mai bun, oameni care sa o ajute sa evolueze armonios, dar si acel echilibru interior atat de necesar in viata oricarui om.

Dupa recapatarea starii de bine, a increderii si a curajului de a o lua de la capat, omul va trebui sa-si canalizeze energia catre oportunitatile de angajare. Completarea unui CV, dar si urmarirea ofertelor de pe site-urile de profil sunt etapele necesare spre obtinerea unui nou job. Si chiar daca vor aparea unele piedici sau mici dezamagiri in procesul de selectie, este important de retinut ca exista un loc pentru fiecare pe piata muncii, iar perseverenta este cheia catre succes.