Se stie din totdeauna ca femeile sunt vesnic nemultumite de felul in care arata, oricat de slabe sunt sustin ca este loc si de mai bine, daca au parul drept si-l doresc cret sau invers. Din fericire, evolutia tehnicii a dus la aparitia a diferite tratamente care le pot satisface aceste nevoi. Un astfel de tratament este indreptarea cu keratina a parului.

Acest tratament inovator are rolul de a readuce keratina – o proteina care se afla in mod natural in par, dar care, din diverse motive, impune o problema: cantitatea acesteia se reduce – in interiorul firelor de par. In acest mod parul nu mai este poros, cu aspect electrizat si neingrijit, fiind prevenite incretirea si incalcirea.

De un astfel de tratament pentru regenerarea intensiva din interior a firului de par pot beneficia si clientele salonului JoyaSalon.ro, a carei echipa este formata din personal specializat si cu experienta, ceea ce garanteaza obtinerea unor rezultate spectaculoase si de calitate.

Cand este nevoie de indreptarea cu keratina?

  • Parul este degradat – exista o multime de factori externi care contribuie la degradarea, de la conditiile climei – razele soarelui, vantul sau umiditatea – pana la felul in care acesta este ingrijit, precum uscatul sau coafatul frecvent.

Astfel ca parul este uscat, deshidratat si fara viata, stralucire sau vigoaavare. In aceste cazuri solutia optima este reprezentata de o interventie mai profunda, cum este acest tip de tratament cu keratina.

Indreptarea cu keratina | Salon de infrumusetare din sectorul 1 | JoyaSalon.ro

 salon de infrumusetare din sectorul 1

  • Pentru parul subtire, fragil sau lipsit de elasticitate – orice modalitate de coafare poate afecta structura unui par care este, in mod natural, rar si subtire. Desi multe femei apeleaza la aplicarea de extensii de par pentru a rezolva aceasta problema, un tratament cu keratina il va aduce in cea mai buna forma a sa. In plus, daca este ingrijit corespunzator, efectele acestuia pot dura pana la 6-7 luni.

  • Cand este necesar ca parul sa fie indreptat des – in aceasta categorie se afla atat femeile cu parul cret sau ondulat, cat si cele al caror par nu este perfect drept, cum si-ar dori. In acest caz tratamentul cu keratina realizat in salonul de infrumusetare din sectorul 1Joya Salon este foarte mai eficient si sanatos.