Geaca este unul din articolele vestimentare cele mai apreciate de catre doamne si domnisoare pe timp de iarna, toamna si chiar primavara, pentru ca in primul rand tine de cald si in al doilea rand din considerentele estetice. Geaca potrivita a fost, este si va ramane o necesitate in garderoba femeilor, fiind elementul principal ce intregeste tinutele pe perioada rece.

Geaca potrivita, cum o alegem?

Alegerea unei geci de dama se va dovedi o provocare in cazul in care clientele nu stiu ce stil li se potriveste, ce tip de geaca sa poarte in combinatie cu cele mai multe dintre hainele pe care deja le au si poarta in mod constant si in functie de forma corpului.

Geaca de iarna este un articol foarte important care protejeaza doamnele si domnisoarele de frig si de precipitatii, insa nu trebuie aleasa la intamplare! Au trecut vremurile in care geaca de iarna era doar un conglomerat de puf bine delimitat de fas, acum geaca de iarna este mai pretentioasa, poate chiar sa scoata in evidenta forma corpului.

Geaca de piele, pe de alta parte, se va potrivi mai bine perioadelor de toamna, primavara chiar si iarna timpurie. Gecile de piele au devenit un trend ascendent in ultimii ani si sunt preferate pentru ca protejeaza partile importante ale corpului, pot fi accesorizate cu un fular lung si gros, pot fi combinate atat cu fusta, cat si cu pantaloni, atat cu pulover cat si cu camasa.

Modelele de geci blug inca fac senzatie, fiind foarte usor de combinat cu o fusta si un tricou, o pereche de blugi si o rochie pana la genunchi ori cu o fusta creion si un tricou. Blugul este un material usor si mereu la moda.

Sunt si doamne care prefera gecile lungi, care le acopera atat mijlocul cat si posteriorul si o parte din picioare, fiind foarte calduroase si pufoase, dar si doamne care prefera geci parka, adevarate piese de rezistenta, versatile, cu aspect military, care au cucerit de cativa ani piata din tara si de peste hotare.

Nu in ultimul rand, modelele de geci matlasate sunt inca optiuni chic, modele unice care evidentiaza formele feminine in orice situatie.

Modelele de geci iarna, de geci piele sau orice alt model vizat sunt investitii bune si sigure atat timp cat sunt alese cu atentie.