Pentru o viata sanatoasa si linistita, calitatea somnului este extrem de importanta fapt pentru care producatorii de paturi pentru dormitor se intrec in a prezenta cele mai bune produse. Dincolo de design, calitatea materialelor folosite trebuie sa fie una superioara pentru a oferi clientilor o garantie in plus.

Care sunt criteriile de selectie?

Inainte de a pleca in cautarea modelului perfect, trebuie analizata cu atentie structura si dimensiunea camerei. In functie de spatiul disponibil, se vor alege cu grija dimensiunile cadrului. Un pat mult prea voluminos va ocupa prea mult loc in camera si va oferi o senzatie de apasare.

De asemenea, numarul persoanelor care vor folosi acel mobilier trebuie luat in calcul. Parintii care dorm alaturi de cei mici au nevoie de o saltea suficient de generoasa pentru a le permite sa se bucure de o noapte linistita. In cazul in care familia este restransa, un pat mai micut se va dovedi a fi mai mult decat suficient pentru a satisface nevoile de baza ale omului.

Paturi pentru dormitor | fabrica de canapele | CasaEduard.ro

paturi pentru dormitor

Prezenta spatiului de depozitare reprezinta un mare punct in plus mai ales pentru cei care nu au loc in casa pentru hainele groase sau pentru plapuma voluminoasa folosita pe timpul iernii. CasaEduard.ro vine in intampinarea clientilor cu oferte accesibile oricarui buzunar. Mai mult decat atat, absolut toate produsele disponibile pe site se pot modifica in asa fel incat sa corespunda nevoilor fiecarui om in parte. Acestea sunt sunt lucrate la comanda in fabrica de canapele – Casa Eduard ceea ce ofera posibilitatea efectuarii oricaror modificari.

Culori, design, materiale

Paleta de nuante este extrem de variata, iar materialele folosite sunt de o calitate exceptionala. Cei care vor sa vada mai bine produsele, pot da o fuga in showroom-uri si pot avea o discutie detaliata cu unul dintre consultati.

Toate piesele de mobilie au un design elegant, dar modern in acelasi timp astfel ca, se potrivesc de minune in orice locuinta. De regula, modelele se preteaza unui dormitor matrimonial datorita aspectul impunator pe care il au.