O canapea extensibila cu spatiu de depozitare este de mare folos si indeplineste cerintele multor proprietari. Aceasta piesa de mobilier este mult mai mult decat o simpla canapea. Pe langa faptul ca are un spatiu de depozitare, canapeaua extensibila se poate intinde in cateva secunde, putand fi folosita pe post de pat. In acest fel, pe timp de zi livingul isi va pastra aspectul estetic si confortabil, iar noaptea, oaspetii pot fi gazduiti in conditii optime.

Pe site-ul CasaEduard.ro proprietarii pot analiza gama variata de canapele, in diferite forme si dimensiuni. Tot aici sunt prezentate si diverse modele de paturi pentru dormitor, chiar si paturi tapitate, foarte elegante.

Canapeaua extensibila – un adevarat atu estetic in orice locuinta

Da, intr-adevar, canapeaua extensibila a devenit astazi un adevarat atu estetic intr-o casa. Este disponibila in diferite modele, lasand proprietarii liberi sa-si aranjeze interiorul dupa cum doresc. In plus, canapeaua extensibila este si foarte confortabila.

Canapea extensibila cu spatiu de depozitare: avantaje

Cumpararea unei canapele extensibile cu spatiu de depozitare este o investitie foarte buna pentru cei care au putin spatiu in casa si doresc sa si-l optimizeze. Cu cat spatiul este mai mic, cu atat este mai vizibila canapeaua extensibila.

Estetica sa este primordiala si defineste restul atmosferei. Aspectul practic nu este lasat deoparte! Cand canapeaua extensibila se intinde in fiecare zi, sistemul sau de deschidere ar trebui sa fie cat mai simplu posibil. Spatiul de stocare pe care il ascunde este, de asemenea, un atu.

Paturi pentru dormitor | Canapea extensibila | CasaEduard.ro

canapea extensibila

In incercarea de a optimiza spatiul, canapeaua extensibila este binevenita. Este atat compacta, cat si practica prin multiplele utilizari. Intr-un apartament si alte in alte zone mici, canapeaua extensibila seduce proprietarii prin dimensiunile sale minime.

Extrem de functionala si la moda, o canapea extensibila cu spatiu de depozitare se adapteaza rapid la diferitele configuratii ale interiorului unei case. Important este sa se gaseasca modelul dorit. Pe langa faptul ca este practica, canapeaua extensibila are un avantaj financiar imens. De fapt, achizitia sa economiseste bani, deoarece este o piesa de mobilier doi in unu.