Capitala Olteniei este unul dintre cele mai importante orase din Romania, gazduind multe locuri interesante si obiective care pot fi vizitate, daca cei care sosesc cu avionul apeleaza la un serviciu rent a car din aeroport Craiova.

Faptul ca in Craiova exista obiective care merita o vizita poate fi surprinzator pentru unele persoane, insa tinand cont de personalitatile care si-au pus amprenta asupra orasului de-a lungul timpului, de pozitia geografica, dar si de evenimentele istorice din zona, ideea prinde din ce in ce mai mult contur. Craiova este centrul financiar si cultural al Olteniei si merita, cu siguranta, apreciere.

Cum functioneaza un serviciu rent a car in aeroport Craiova?

Cei care sosesc in oras cu avionul se pot bucura de avantajele pe care le aduce un serviciu de inchirieri masini din aeroport in Craiova. In primul rand, masina poate fi rezervata cu mult timp inainte de sosirii. Acest lucru este recomandat, datorita pretului preferential care va fi obtinut.

Procesul este extrem de simplu: oamenii acceseaza site-ul CraiovaRentaCar.ro, selecteaza perioada de inchiriere si aleg modelul de masina preferat din flota extrem de variata. Ulterior, masina ii va astepta in aeroport, la momentul stabilit.

Ce se poate vizita in Craiova?

Principalele obiective la care se poate ajunge cu masina in Craiova sunt: Muzeul de Arta, Parcul Romanescu si Gradina Botanica.

Muzeul de Arta din Craiova este gazduit intr-un palat impresionant inca din anul 1954. In afara exponatelor interesante, un alt aspect care ii surprinde placut pe cei care viziteaza locul este felul in care arata palatul. Acesta este construit cu materiale deosebite, precum marmura de Carrara, iar oglinzile venetiene si structura aurita sunt principalele atractii.

Rent a car din aeroport Craiova | Inchirieri masini din aeroport in Craiova | CraiovaRentaCar.ro

inchirieri masini din aeroport in Craiova

Parcul Romanescu a fost inaugurat in anul 1903 si se intinde pe o suprafata de 96 de hectare, fiind considerat cel mai mae din estul Europei. Parcul gazduieste un amfiteatru special pentru spectacole, un hipodrom si gradina zoologica. Cei care viziteaza nu ar trebui sa rateze Castelul Fermecat sau Podul Suspendat.

In anul 1952 a fost inaugurata in Craiova Gradina Botanica Alexandru Buia. De-a lungul timpului, gradina s-a dezvoltat si astazi adapostese 3000 de exemplare de foioase. Cei care ajung in acest loc nu ar trebui sa rateze ierbarul impresionant, dar nici gradina Rosariul. Aceasta are o suprafata de peste 200 de metri patrati si este impanzita de trandafiri.