Oamenii adopta in mod repetat metode de extindere a parului deoarece problema caderii parului este intr-o continua crestere pentru tot mai multe femei. In timp ce doriti un remediu imediat impotriva parului rar, ar trebui sa aruncati o privire asupra argumentelor pro si contra ale acestei proceduri. Este adevarat ca puteti obtine rezultatul dorit, un par bogat si sanatos, insa exista si unele efecte negative pe care ar trebui neaparat sa le cunoasteti.

Aplicarea extensiilor este cunoscuta ca fiind procedeul de integrare artificiala a parului. In zilele noastre, majoritatea femeilor au probleme de cadere a parului si o crestere insuficienta in lungime. Astfel, metoda artificiala de aplicare de extensii din par natural sau sintetic, a devenit cu adevarat eficienta. Suvitele artificiale sunt incorporate printre cele naturale, oferind volum si o lungime perfecta a parului. Desi aceasta metoda artificiala va rezolva diferite probleme ale podoabei capilare si va va face sa aratati mai frumos, puteti avea parte si de dezavantaje in functie de caracteristicile unice ale parului si scalpului dumneavoastra. Tocmai din acest motiv este important sa gasiti un specialist care sa va explice exact ce urmari ar putea avea extensiile pentru dumneavoastra. La Joya Salon veti avea parte de explicatii personalizate inainte de orice interventie!

Parului natural nu-i acordam intotdeauna atentia cuvenita de aceea nu are intotdeauna aspectul dorit. Nu acelasi lucru se poate spune despre situatia in care aplicati extensii. In acest caz, atentia asupra ingrijirii parului trebuie sa fie sporita, altfel aspectul sanatos si stralucitor nu va dura prea mult timp.

joyasalon.ro | Aplicare extensii par

aplicare extensii par

Daca experimentati aplicarea de extensii cusute ori fixate cu clips pentru prima data in viata dumneavoastra, va puteti confrunta cu situatia in care va simtiti parul foarte greu sau veti avea parte de un somn incofortabil. Acest lucru poate duce la disconfort cel putin 2-3 zile, dupa care scalpul se va obisnui cu noul volum al parului.

Accesati joyasalon.ro, faceti o programare la unul din stilisti si veti afla ce ale inconveniente veti avea odata cu aplicarea extensiilor. Chiar daca sunt minore in comparatie cu beneficiile, este important sa stiti despre ele pentru a le putea gestiona eficient!