Odata cu cresterea temperaturilor, soferii din capitala trebuie sa se prezinte la un service auto din Bucuresti pentru a schimba anvelopele de iarna cu cele de vara. In timp ce anvelopele de iarna prezinta performante doar la temperaturi sub 7 grade Celsius, anvelopele de vara sunt recomandate cand temperaturile cresc peste 7 grade Celsius.

Fara indoiala, anvelopele sunt unele dintre cele mai importante elemente din componenta unei masini, care garanteaza siguranta participantilor la trafic. Din pasiune pentru masini si din dorinta de a garanta siguranta si confortul soferilor, grupul WLC Auto pune la dispozitie serviciile service-ului auto din Bucuresti, zona Baneasa, www.nordgarage.ro.

Anvelopele pot fi schimbate la un service auto autorizat, asa cum este NordGarage. O anvelopa nepotrivita pentru vehicul sau in aflata intr-o stare precara, creste considerabil riscul de accident, mai ales in conditii meteorologice nefavorabile.

De multe ori, soferii nu acorda atentia necesara anvelopelor. Exista o intreaga piata a anvelopelor, de diferite marci si tipuri, dimensiuni, care suporta sarcini diferite. Pentru a identifica exact tipul de anvelope destinate masinii, soferii trebuie sa acorde o vizita in service-ul din Baneasa. Mecanicii autorizati vor identifica modelul de anvelope potrivit si il vor pune la dispozitie pentru cel mai bun pret de pe piata.

Diferentele dintre tipurile de anvelope din oferta unui service auto din Bucuresti

Exista trei tipuri de anvelope: de vara, iarna si all-Season. In esenta, diferenta majora dintre cele trei tipuri de anvelope este raspunsul acestora la fenomenele meteorologice.

  • anvelopele de vara:

Anvelopele de vara sunt fabricate din cauciuc cu o duritate mai mare decat cele de iarna. Acest aspect asigura un control sporit al masinii pe carosabil si aderenta, atunci cand temperaturile depasesc 7 grade Celsius. De asemenea, garanteaza distanta optima de franare.

Service auto din Bucuresti | Service auto autorizat | NordGarage.ro

service auto din Bucuresti

  • anvelopele de iarna:

Cand temperaturile scad sub 7 grade Celsius, se recomanda inlocuirea anvelopelor de vara cu cele de iarna. Acestea sunt proiectate pentru ca masina sa aiba aderenta optima in conditii meteorologice extreme, cum ar fi ploaia, zapada sau gheata. Datorita compozitiei cu un procent ridicat de cauciuc natural, anvelopele isi mentin flexibilitatea.

  • anvelope all-season:

Acest tip de anvelope se recomanda in zonele geografice in care temperaturile nu variaza extrem de mult de la un anotimp la anul, deoarece dau randament in conditii meteorologice diverse.