E pe cale sa faca o intelegere cu baiatul rau al colegiului…

Hannah Wells a gasit in sfarsit pe cineva care o excita. Dar, desi ar putea fi increzatoare in orice alt domeniu al vietii ei, cara cu ea un bagaj complet cand vine vorba de sex si seductie. Daca vrea sa atraga atentia indragostitului ei, va trebui sa iasa din zona ei de confort si sa-l faca sa o ia in serios… chiar daca asta inseamna sa-l mediteze pe capitanul enervant, copilaros si increzut al echipei de hochei in schimbul unei intalniri fictive.

…si va fi atat de bine…

Tot ceea ce Garrett Graham si-a dorit vreodata este sa joace hochei profesionist dupa absolvire, dar media sa in scadere ameninta tot ceea ce a muncit atat de mult. Daca ajutand o bruneta sarcastica sa-l faca gelos pe un alt tip il va ajuta sa-si asigure pozitia in echipa, el este de acord. Dar cand un sarut neasteptat duce la cel mai salbatic sex din viata amandurora, lui Garrett nu-i ia mult timp sa-si dea seama ca a se preface nu va fi de ajuns. Acum trebuie doar sa o convinga pe Hannah ca barbatul pe care il doreste seamana foarte mult cu el.

Fie iti plac cu adevarat cartile lui Elle Kennedy, fie, nu. In cazul cartii The Deal, unii se vor trezi cu adevarat absorbiti de povestea lui Hannah si a lui Garrett.

Hannah Wells este o fata desteapta, o cantareata talentata si o persoana care studiaza din greu pentru a lua A la orele ei. Dupa cum reiese din nota 10 pe care o obtine la examenul intermediar de etica filosofica, in timp ce majoritatea celor din clasa obtin un C+ sau mai putin. Ea a pus ochii pe Justin, jucatorul de fotbal proaspat transferat la scoala ei, dar Garrett Graham are alte planuri pentru Hannah. Garrett este capitanul echipei de hochei, fiul unei faimoase legende a hocheiului si intentioneaza sa joace la nivel profesionist dupa facultate. Singura problema este ca el este unul dintre cei din clasa lui Hannah care trebuie sa dea examenul de recuperare pentru a-si mari media generala si a putea juca in continuare in echipa fara a fi suspendat pentru cateva meciuri. Iar Hannah este cea care il poate ajuta sa ajunga acolo. El face un targ pentru a-l face pe Justin sa o remarce, atata timp cat Hannah este de acord sa il ajute sa il mediteze.