Craciunul este perioada din an de care fiecare persoana este indragostita iremediabil. Astfel, amenajarea casei si, implicit, a bibliotecii devine una dintre activitatile principale efectuate, mai ales in cazul persoanelor care iubesc sa citeasca si care vor o noua reorganizare. Din pacate, de cele mai multe ori, amenajarea bibliotecii se finalizeaza si cu anumite exemplare de carti care nu mai sunt intocmai pe placul proprietarului.

Cu toate acestea, exista si o veste buna! Anticariatele isi arata mereu interesul de a cumpara noi exemplare chiar de la proprietarii locuintelor. Astfel, cei care vor sa isi vanda cartile rapid si in siguranta, pot raspunde anunturilor „cumpar carti de orice fel” postate pe diverse site-uri web.

3 exemple de carti care pot fi vandute catre anticariate

  1. Moby Dick” de Herman Melville

Cartea care a facut inconjorul lumii si care a atras atentia criticilor literari de-a lungul timpului este chiar „Moby Dick”. Povestea se concentreaza pe aventurile marinarului Ismail proaspat ajuns la bordul balenierei Pequod. Romanul este despre cautarea idealului, razbunare si aventura. Cei care au o astfel de carte in biblioteca nu vor da gres cu siguranta in incercarea de a o vinde. Tot ce trebuie sa faca este sa raspunda anunturilor de tipul „cumpar carti in regim anticariat” care sunt postate, de regula, pe diverse site-uri web.

  1. Crima si pedeapsa” de F. M. Dostoievski

Crima si pedeapsa” este un roman scris cu sudoare si multa introspectie, fiind potrivit pentru adolescentii care se afla la liceu. Povestea il are in centru pe tanarul Raskolnikov care ucide o batrana camatara. Tot romanul este o lupta pentru justitie, libertate si vina.

Cumpar carti de orice fel | cumpar carti in regim anticariat | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti de orice fel

  1. Secretele succesului” de Dale Carnegie

Pe langa cartile de fictiune mentionate anterior se pot vinde si carti de dezvoltare personala, cum ar fi „Secretele succesului” de Dale Carnegie. Cei care au strans o colectie de carti cu care nu mai rezoneaza si pe care vor sa o vanda, isi pot indrepta atentia catre Anticariat-Carti.com, usor de contactat.

In concluzie, Anticariat Carti primeste carti din toate domeniile, indiferent de ramura de specialitate. Cele prezentate mai sus sunt doar cateva exemple din cartile care pot fi vandute cu succes catre anticariate.