Fiecare dintre elementele de decor ala unei camere, idiferent daca vorbim despre pardoseala, mobilier sau vopsea, joaca un rol esential si contribuie la succesul proiectului. Echipa Paladin Residence propune ca si subiect de discutie piesele de decor, ultimul pas din procesul de constructie si finisare a unei locuinte.

In mod obisnuit, atunci cand ne gandim la modul in care un element va functiona intr-o camera, luam in considerare valoarea acestuia atat in ceea ce priveste functia, cat si estetica. Piesele de decor sunt exceptia de la aceasta regula. Acestea sunt accesorii care se introduc pur si simplu pentru a adauga o valoare stilistica. Ele joaca un rol incredibil de important in design. Acestea pot fi atat functionale, cat si doar pentru decor, si sunt de asemenea, lucrurile care ajuta la imbinarea tuturor elementelor individuale de design intr-o viziune unica. Pe masura ce va ganditi cum sa integrati anumite articole de decor in casa dumneavoastra, amintiti-va o regula: fiecare accesoriu ar trebui sa fie atragator in sine si sa aiba suficient de multa legatura cu restul camerei, astfel incat sa se integreze perfect si sa para ca ii apartine.

Acum, ca aveti o idee despre modul in care pot fi folosite aceste elemente, este important sa discutati despre optiunile pe care le implica. Cele mai frecvente piese de decor pot fi textile (perne, paturi, covoare), recipiente (boluri, vase, tavi, cosuri), figurine, tablouri, oglinzi, lumanai, plante si multe altele.

Intotdeauna incepeti prin a decora peretii si prin a achizitiona produse textile.

Contrastul functioneaza cel mai bine, asa ca nu va fie frica sa jonglati cu diverse culori, forme, dimensiuni. Odata ce ati instalat toate accesoriile, nu va fie frica sa faceti modificari. Priviti camera ca pe un intreg si daca simtiti ca ceva nu e in regula, ajustati pana cand sunteti multumit!

Daca achizitionati o casa din noul complex rezidential din Corbeanca, veti avea ocazia sa puneti in practica toate ideile si sfaturile de mai sus. Spatiu generos si bine compartimentat vor fi un prilej de a va pune in miscare, mai ales in ceea ce priveste decorul. Site-ul www.paladinresidence.ro va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare despre acest proiect!