Calatorii care opteaza pentru varianta unei masini de inchiriat astfel incat sa viziteze orasul Sibiu iau cea mai buna decizie in acest sens. Sibiu este unul din cele mai frumoase si mai apreciate orase din Romania fiind resedinta judetului cu acelasi nume si un motiv de mandrie pentru Transilvania.

Orasul atrage turisti de pe tot mapamondul, nu numai din Romania pentru ca Sibiul are un renume economic important in ultimii ani si datorita evenimentelor culturale care sunt organizate cu succes, de aceea in anul 2007 Sibiul a fost denumit capitala culturala a Europei alaturi de orasul Luxemburg.

Pentru cei care se gandesc sa viziteze Sibiul si sa ajunga pe meleagurile in care colonistii sasi sau asezat acum multi ani este bine ca acestia sa aiba la indemana o lista cu principalele atractii.

Turnul Sfatului si Muzeul Brukental principalele atractii turistice care pot fi vizitate la volanul unei masini inchiriate

Turnul Sfatului este una din cele mai importante atractii turistice din Sibiu, un loc care in perioada Sarbatorilor de iarna este transformat intr-o adevarata feerie. Un loc situat intre cele doua pietre ale orasului si care vegheaza asupra Sibiului inca din anul 1324 cand a fost atestat documentar pentru prima data.

Turnul Sfatului are la momentul actual o forma care se datoreaza unor lucrari de restaurare, iar obiectivul turistic urmeaza sa intre din nou in reparatii. Accesul in interiorul turnului se poate face si de catre turistii simpli care trebuie sa urce o scara spiralata cu 141 de trepte, de la capatul careia se poate vedea Sibiul in toata splendoarea lui.

Muzeul Brukental, pe de alta parte este un alt obiectiv turistic impresionant din Sibiu ce poate fi vizitat la volanul unei masini inchiriate prin sistemul rent a car din Bucuresti, muzeul gazduind cele mai importante galerii de arta europeana din Romania, precum si o colectie de arta decorativa care contine piese unice precum sculpturi, altare, argintarie, sau de obiecte de cult, dar si covoare orientale si mobilier.

Biserica Evanghelica si Podul Minciunilor- alte obiective turistice impresionante din Sibiu

La volanul unei masini inchiriate, turistii pot vizita si Biserica Evanghelica, una din cele mai impresionante cladiri gotice din Transilvania care este dominata de un turn cu sapte nivele in care se poate urca pe cele 192 de trepte. Cladirea impresionanta are o legenda unica care va fi descoperita la fata locului de catre turisti.

Podul Minciunilor se afla in centrul vechi, fiind construit in anul 1859 in locul unui pod de lemn. Podul Minciunilor este primul pod de fonta suspendat din Romania care are o legenda pentru care a devenit unul din punctele de atractie ale orasului si anume ca daca cineva spune o minciuna cat timp este pe acest pod risca sa cada in gol cu tot cu el.

Masini de inchiriat | rent a car din Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

masini inchiriate

Nu in ultimul rand gradina Zoologica din Sibiu este o atractie atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Deschisa in anul 1929 si fiind prima gradina zoologica din Romania, aceasta se intinde pe 15 hectare iar in administratie sunt incluse o multime de specii de animale, de la feline salbatice pana la mistreti, cerbul carpatin, vulture, lupi si zeci de specii de pasari.

Pentru a vizita toate aceste locuri minuate, si nu numai, poti apela la firma de inchirieri auto, Inchirieri-Masini.ro, pentru a-ti alege masina potrivita pentru a pleca la drum.