In ultimii ani, pretul cartilor parca a explodat in librarii. Oamenii sunt insa avizi dupa lectura. Lectura hraneste sufletul si mintea. Bibliotecile nu reprezinta cea mai buna varianta pentru toti romanii, mai ales din cauza acelor termene limita de depunere a cartilor, din cauza faptului ca nu le va ramane cartea in propria biblioteca. Asadar, singura varianta perfecta ramane cea a cartilor `la mana a doua`. Carti citite si vandute pentru ca si altii sa se bucure de ele. Intr-un anticariat online cum este https://www.printrecarti.ro/ sunt sute de titluri de carti mai cunoscute sau mai putin cunoscute, proza sau poezie, apartinand literaturii romanesti sau straine, beletristica sau literatura de specialitate. In plus, pretul cartilor cumparate dintr-un anticariat din Bucuresti, este mai mult decat accesibil. Cativa lei pentru comoara lui Eminescu sau pentru romanele lui Rebreanu reprezinta o nimica toata in comparatie cu valoarea inestimabila a operelor.

 

Titluri de carti importante cumparate de la un anticariat

  • Fiodor Dostoievski – Crima si pedeapsa

Una din cele mai importante carti ale literaturii universale, cea scrisa de Fiodor Dostoievski este cunoscuta si apreciata in intreaga lume. Cu siguranta nu trebuie sa lipseasca din nicio biblioteca. Prezinta drama lui Raskolnikov, studentul rus care doreste sa ucida o batrana camatara pentru a rezolva problemele pe care le are, insa lucrurile iau o intorsatura ciudata pe care se merita ca cititorii sa o afle.

  • Jules Verne – 20000 de leghe sub mari

Unul din zecile de romane scrise de Jules Verne, insa foarte important pentru literatura universala, 20000 de leghe sub mari prezinta povestea capitanului Nemo si a submarinului sau, Nautilius, punand la incercare creativitatea si imaginatia cititorului.

  • Camil Petrescu – Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi

Acesta este un roman foarte frumos scris de Camil Petrescu, ce prezinta drama intelectualului lucid, dornic de iubire si traind totodata drama unui razboi absurd.

  • Marin Preda – Morometii

Unul din romanele emblematice ale literaturii romanesti, Morometii prezinta drama taranului roman, a familiilor din satele unei Romanii postbelice, in care nevoile si neajunsurule erau din ce in ce mai mari.

  • Noul Testament

Oferta anticariatului online include chiar si Noul Testament precum si multe alte carti de specialitate, ce apartin religiei crestine si nu numai.