Cand a fost ultima data cand ai citit o carte sau un articol? Schimba-ti obiceiurile de lectura zilnica, mai ales daca te numeri printre cei care nu obisnuiesc sa citeasca in mod regulat. Cititul are un numar semnificativ de beneficii de care toata lumea ar trebui sa aiba parte.

Studiile arata ca stimularea mentala poate incetini progresul bolii Alzheimer si a dementei, deoarece mentinerea activa a creierului impiedica pierderea autonomiei cognitive. La fel ca orice alt muschi din corp, creierul necesita exercitii pentru a se mentine puternic si sanatos. Pe langa citit, jocul de puzzle si sahul sunt cunoscute pentru stimularea cognitiva.

Nu conteaza sursa de stres, fie ca provine din cauza locului de munca sau a relatiilor, acesta nu este deloc benefic pentru organism. Un roman bine scris iti poate distrage atentia, permitand tensiunilor sa dispara si aducand multa relaxare.

Tot ce citesti se sedimenteaza in minte, iar informatiile acumulate pot fi de folos atunci cand te afli in anumite situatii. Cu cat ai mai multe cunostinte, cu atat esti mai pregatit sa faci fata oricarei provocari. Cunoasterea este cea mai importanta arma in orice domeniu, profita de carti pentru a acumula cat mai multe cunostinte!

Felul in care vorbim influenteaza relatiile noastre, calitatea prestatiilor de la locul de munca sau integrarea intr-o comunitate. Cu cat citesti mai mult cu atat vei cunoaste mai mult si vei avea un vocabular mai dezvoltat, deci vei fi capabil sa generezi noi idei.

Desi multi cred ca pot avea parte de distractie doar in prezenta altora, unii considera ca cel mai bine se distreaza citind carti. Daca pentru unii se distreaza citind fictiune, altii se distreaza citind romane de dragoste. Suntem diferiti si asta da frumusete cartilor!

Cumparam carti din toate domeniile | anticariat-carti.com / 0724856599

Daca ai beneficiat de toate acestea citind carti bune si doresti sa-ti cumperi altele, nu ezita sa le vinzi pe cele deja citite. Cumparam carti din toate domeniile, asa ca nu va ingrijorati ca unii cititori nu se vor distra citind! Cumpar carti pentru aticariat din Bucuresti, iar daca doriti sa aflati cum puteti vinde rapid orice tip de carti accesati Anticariat-carti.com!