In Romania, iernile au devenit din ce in ce mai capricioase si nu din cauza cantitatii de zapada care cade, ci pentru ca vremea este destul de imprevizibila in lunile decembrie, ianuarie si februarie. Nu exista nicio garantie ca daca dimineata totul este bine, pranzul sa se prezinte in aceeasi maniera.

Avand in vedere acest lucru, echipa HBC rent a car aeroport Otopeni si Bucuresti, a pus la punct o lista utila de sfaturi pentru clientii care inchiriaza o masina pe timp de iarna. Ar putea fi greu sa anticipati conditiile pe care le puteti intalni in timp ce conduceti in vreme de iarna, mai ales intr-o zona necunoscuta. Este intotdeauna important sa fiti pregatit pentru orice vreme, iar urmatoarele sfaturi sunt aplicabile in acest sens.

In primul rand, urmariti in avans rapoartele meteorologice pentru traseul si destinatia la care trebuie sa ajungeti. Acest lucru va ajuta sa anulati calatoria daca se anunta vreme rea sau sa porniti in avans pentru a evita acest lucru. Este foarte important sa aveti la dispozitie un vehicul prietenos cu vremea de iarna, adica sa fie echipat cu anvelopele corespunzatoare pentru a face fata drumurilor inzapezite si inghetate.

Conduceti incet pentru ca o viteza mare ar putea afecta capacitatea de manevrare a masinii, de accelerare, oprire sau intoarcere. Ideal ar fi sa vedeti pericolele in avans. Chiar si 10 secunde sunt valoroase in asemenea situatii. Lasati deoparte orice activitate si concentrati-va toata atentia pe vehicul si drum. Cresteti distanta fata de masina care este inainte si evitati activarea brusca a franelor.

Inchirieri auto in Bucuresti | HBCrentauto.ro

inchirieri auto in Bucuresti

Odata ce toate aceste sfaturi au fost luate in considerare si aplicate corect, optiunile pentru excursii pe timp de iarna sunt nesfarsite, momente in care puteti descoperi farmecul anotimpului si a bucuriilor oferite de el. Atunci cand decideti sa inchiriati o masina, cu atat mai mult ar trebui sa acordati atentie tuturor acestor sfaturi, fapt care va ajuta la evitarea accidentelor si deci, a costurilor suplimentare legate de acestea. Despre inchirieri auto in Bucuresti, sigure si cu o multime de beneficii la pachet, puteti afla accesand hbcrentauto.ro!