Printre multele avantaje de a avea un calculator, se numara si cateva dezavantaje. Reinstalarea Windowsului nu este o rutina, dar daca aveti prea multe fisiere sau virusi pe computer, este posibil ca reinstalarea sistemului de operare sa fie necesara pentru o functionare ulterioara optima. Nu exista niciun motiv sa va faceti griji, puteti reinstala rapid si usor orice Windows fara a pierde niciun document, imagine sau muzica.

Echipa IT-SH va ofera un ghid pe care sa-l utilizati daca doriti sa aflati cum sa reinstalati Windows fara a pierde date, fie ca este vorba de calculatoare sau laptopuri second hand sau noi.

  1. Creati copii de rezerva pentru toate fisierele computerului. Acest lucru se poate face in mai multe moduri. Salvati fisierele pe un CDm UDB, unitate hard disk externa sau online.
  2. Introduceti CD-ul Windows in CD-ROM. Este recomandat sa descarcati toate actualizarile importante pentru versiunea dumneavoastra de Windows inainte de a incepe instalarea. Acest lucru va asigura ca instalarea are loc cu succes si este protejata impotriva amenintarilor de securitate. Eventual conectati-va la Internet si faceti clik pe ”Get important updates for installation”.
  3. Accesati pagina ”Type your product key for activation” loc in care vi se va cere un cod de 25 de caractere. Acesta poate fi gasit pe plicul CD-lui de instalare.
  4. Mergeti la ”Please read the licence terms” si citit termenii si conditiile. Daca sunteti de acord, faceti clic pe ”I accept the licence terms”.
  5. Urmati instructiunile de pe fiecare pagina. Mergeti la ”Which type of installation do you want?” si apasati ”Custom”. Prin aceasta optiune, Windows
  6. Va crea automat un fisier cu toate datele, care va putea fi accesat odata ce reinstalarea s-a terminat.
  7. Decideti unde anume pe hard disk doriti sa instalati si sa stcocati programul. Introduceti aceste date in ”Where do you want to install Windows?”
  8. Apasati ”Next” si instalarea va incepe. Urmati instructiunile de pe ecran. In timpul reinstalarii, programul va poate intreba despre suprascrierea fisierelor existente. Faceti click pe ”No” pentru a nu lasa fisierele asa cum sunt.

Intregul proces ar trebui sa dureze aproximativ o ora. Dupa ce ati terminat, incercati sa folositi cateva programe pentru a verifica daca totul functioneaza bine si pentru a va asigura ca datele anterioare, numite Windows.old, exista.

Laptopuri second hand la super-preturi | www.it-sh.ro

laptopuri second hand

Pe site-ul www.it-sh.ro gasiti calculatoare sh ieftine pe care veti putea sa va exersati calitatile de instalare a sistemului de operare. Printre produse veti gasi si multifunctionale sh, laptopuri si alte accesorii utile!