Anunturile de tipul cumpar carti in Bucuresti se adreseaza tuturor locuitorilor din capitala si din imprejurimi care detin acasa o colectie impresionanta de carti citite. Unii dintre specialistii care lanseaza astfel de anunturi sunt cei de la Anticariat-Carti.com, care se ocupa de evaluarea, cumpararea, manevrarea si transportul cartilor. De altfel, scopul activitatii lor este ca volumele sa ajunga in mainile a cat mai multor pasionati de citit.

Unde pot gasi anunturi de tipul cumpar carti in Bucuresti?

Oamenii detin in biblioteca o colectie de carti la care isi doresc sa renunte? Nimic mai simplu! In prezent, anticariatele au luat cu asalt mediul online, fiind mult mai accesibile pentru vanzatorii interesati. Angajatii unui anticariat sunt oricand dornici ca in urma unei programari, sa cumpere din orice domeniu, fara a tine cont nici de numarul volumelor.

De altfel, ei se deplaseaza in Bucuresti si in zonele limitrofe cu scopul ca un specialist sa realizeze o evaluare corecta asupra cartilor, urmand ca vanzatorului sa i se ofere cel mai bun pret. Tot angajatii anticariatului se vor ocupa si de manevrarea cartilor si transportul acestora pana la sediu. Este bine de stiut ca daca vanzatorul prefera astfel, el se poate deplasa la anticariat alaturi de carti, cu o programare efectuata anterior.

Daca acum zeci de ani anticariatele se gaseau foarte dificil, accesul vanzatorilor interesati fiind ingreunat de locatiile in care erau pozitionate, in prezent acest tip de servicii se gaseste la un click distanta. Exista neclaritati privind procesul de vanzare? Tocmai pentru a simplifica procedura pentru vanzator, anticariatele se ocupa de tot.

Cumparatori de carti vechi | Cumpar carti in Bucuresti | Anticariat-Carti.com

cumpar carti in Bucuresti

Tot ce trebuie facut de catre vanzator este sa isi exprime dorinta oferirii exemplarelor contactandu-i pe acesti cumparatori de carti vechi. Accesand site-ul oficial al anticariatului, vanzatorul va observa ca exista mai multe modalitati de contact, anume telefonic, prin e-mail si completand un formular.

Toate acestea duc la o discutie cu un angajat al departamentului de achizitii, alaturi de care se va stabili exact data si ora la care va avea loc intalnirea propriu-zisa. Atunci evaluatorii se vor deplasa cu un mijloc de transport incapator, urmand sa propuna vanzatorului un pret in functie de calitatea acestora. De transport se ocupa tot anticariatul.