Persoanele interesate de implant dentar in Bucuresti, poti gasi in cele ce urmeaza cele 5 motive importante pentru care sa recurga la o astfel de operatie. Implantul dentar a castigat foarte multa popularitate in ultima vreme si acest lucru se datorieaza beneficiilor oferite.

Specialistii care se ocupa de implant dentar in Bucuresti aduc in prim plan functionalitatea acestuia

Un aspect foarte important asupra caruia specialistii Cabinetstomatologicsector2.ro care pun implant dentar in Bucuresti atrag atentia este faptul ca functionalitatea unui implant este mult mai mare decat cea a unei proteze.

Toate persoanele care au pierdut un dinte sau chiar mai multi din diverse motive, pot beneficia de implanturi dentare. Este foarte important de mentionat faptul ca un om care nu mai are o parte din dinti, ii va supune pe ceilalti unui foarte mare stres. In plus, osul poate suferi un fenomen de retragere ceea ce nu este de dorit. Implanturile dentare sunt cele care ajuta la mentinerea unei danturi sanatoase deoarece functioneaza exact ca si dintii naturali.

Avantaje estetice

Implanturile dentare ofera avantajul de a arata exact cum sunt si dintii normali iar pacientul nu va avea senzatia ca are ceva artificial in gura.

Durata de viata a implanturilor

Implanturile dentare sunt foarte durabile si in prezent tehnicile si materialele folosite au evoluat foarte mult. In cazul in care implanturile sunt corect ingrijite ele vor dura foarte mult timp. In plus, implanturile au rolul de a reproduce in procent de 95% modul natural de a utiliza gura.

Cu un implant, vorbirea nu are de suferit

Desi pare incredibil, un implant dentar va ajuta posesorul sa se exprime mai corect. Persoanele care folosesc proteze detasabile voluminoase, intampina mici dificultati din acest punct de vedere.

Implant dentar din Bucuresti | Cabinetstomatologicsector2.ro

implant dentar din Bucuresti

Latura psihologica este foarte importanta

Implantul dentar este cel care ajuta la cresterea increderii in propria persoana. In momentul in care o persoana are mai multi dinti lipsa este foarte posibil ca obrazul sa cada iar fata sa para mai imbatranita. Utilizand implanturile dentare aspectul fizic va fi imbunatatit cu mult.

Acestea sunt cele mai importante avantaje pentru care un numar foarte mare de pacienti aleg sa apeleze la implanturi dentare. Scopul implanturilor este acela de a reda cavitatii bucale toate functiile pe care le-a pierdut odata cu scoaterea dintilor. In plus, pacientii care au implant dentar nu au gustul afectat, asa cum se intampla in cazul celor care au proteze totale sau partiale.