Antreprenorii care lucreaza in domeniul retail au neaparat nevoie de un program de distributie, cu ajutorul caruia sa isi gestioneze activitatea cat mai eficient. Este vorba despre un soft care poate fi folosit in paralel de un numar mare de oameni si care contribuie in mod esential la derularea tuturor operatiunilor in cel mai scurt timp. In randurile de mai jos, oamenii de afaceri pot afla care sunt principalele motive pentru care trebuie sa aleaga cu grija variantele de programe in care investesc!

Program de distributie personalizat in functie de nevoile de business

Pentru inceput, oamenii de afaceri trebuie sa stie ca soft-urile de distributie pot fi personalizate de catre AttoSoft.ro in functie de nevoile pe care le au. De exemplu, se poate seta numarul de utilizatori, tipurile de tranzactii care sa fie folosite de-a lungul timpului, dar si orele de lucru. Este esential ca antreprenorii sa ia toate aceste lucruri in considerare, pentru a putea achizitiona variantele potrivite de programe!

Timp scurt de raspuns

Un alt element extrem de important de care antreprenorii trebuie sa tina cont este acela ca un program de distributie bun ii poate ajuta sa obtina rezultatele dorite in doar cateva momente. De exemplu, utilizatorii pot genera rapoarte clare si concise cu date importante. Poate fi vorba despre rapoarte referitoare la vanzarile dintr-o anumita perioada, rapoarte cu cele mai vandute materiale, dar si rapoarte cu stocurile disponibile.

Program de distributie | AttoSoft.ro

program de distributie

Soft-urile pot fi folosite si remote

Majoritatea tipurilor de programe de distributie pot fi utilizate atat de la birou, cat si in regim remote. Astfel, in cazuri extreme, angajatii isi pot continua sarcinile de zi cu zi fara probleme, iar activitatea firmei nu este impactata in niciun fel.

Mentenanta

Nu in ultimul rand, in cazul in care antreprenorii intampina probleme de acces in programele de distributie pe care le-au achizitionat, tot ce trebuie sa faca este sa apeleze la echipa de suport. Specialistii care cunosc foarte bine soft-urile se vor ocupa foarte repede de rezolvarea problemelor, urmand ca apoi totul sa revina la normal!