Telefoanele mobile smart sunt la mare cautare. Cumparatori de toate varstele si conditiile sociale cauta cele mai bune oferte pentru a tine pasul cu tehnologia. Cei care au telefoane mobile moderne, utilizate insa in perfecta stare de functionare si doresc ceva mai bun, le pot vinde. Cum se vinde mai repede un telefon mobil? Cum altfel decat pe internet? Rudele, prietenii si cunoscutii vor privi cu reticenta propunerea de a cumpara un telefon mobil, insa oamenii care au cu adevarat nevoie de un asemenea dispozitiv vor primi propunerea cu bucurie.

Telefonul mobil smart poate fi vandut in mai multe feluri. In primul rand, utilizatorul da un anunt online, prezinta modelul telefonului, starea in care se afla, specificatiile tehnice pe care le poate lua din orice magazin online si incarca si o fotografie sau chiar mai multe cu telefonul propriu-zis. Astfel isi va gasi foarte repede clienti. Va negocia pretul, va stabili punctul de intalnire sau modalitatea de trimitere a coletului si va obtine si banii necesari.

O alta metoda prin care oamenii aleg sa isi vanda telefonul este acela prin care dau un anunt pe retelele de socializare pe care sunt inscrisi. Astfel gasesc clienti in randul prietenilor si cunoscutilor si prezinta mai multa incredere atunci cand acestia cunosc vanzatorul. Clasica metoda de a da anunt in ziar nu mai este chiar atat de la moda, insa inca este eficienta. Un anunt in ziar in care este descris modelul telefonului si numarul de contact poate aduce imediat un cumparator.

Inainte de a vinde telefonul, sunt necesari cativa pasi pentru ca toata lumea sa fie multumita in urma tranzactiei. Telefonul trebuie curatat atat pe dinafara cat si pe dinauntru. Toate fotografiile si documentele sa fie sterse, conturile pe mail sau retelele de socializare blocate si aplicatiile sterse. La exterior, telefonul sa arate impecabil, fara zgarieturi si lovituri, in caz contrar se poate negocia la pret.

Asadar, pentru a cumpara un smartphone nou, oamenii isi pot vinde smartphone-ul vechi si pot completa cu o suma de bani. A vinde un telefon in ziua de astazi nu mai reprezinta o provocare!