Succesul unei calatorii de iarna este despre cum sa ajungi la destinatie cand natura iti sta impotriva. Pentru probleme minime si placere maxima, este important ca pasagerii si soferii sa fie mereu in siguranta chiar daca afara este zapada, gheata sau ploaie. In acest scop, iata cateva sfaturi si tactici de calatorie care v-ar putea ajuta sa nu ramaneti blocat in aeroporturi sau pe marginea drumului!

Cele mai grave probleme de calatorie cu avionul pe timp de iarna apar frecvent in ceea ce priveste sincronizarea zborurilor. Daca un zbor este anulat si trebuie sa va intoarceti acasa, nu e grav, insa daca sunteti departe si se anuleaza zborul catre casa si sunteti obligat sa va intoarceti la hotel, abia atunci lucrurile scapa de sub control. Din acest motiv ar trebui sa dispuneti de tehnologia necesara pentru a cauta zboruri, chiar si din alte aeroporturi apropiate pentru a ajunge la destinatie cat mai repede.

Daca zborul este cu escala, iar vremea proasta provoca pierderea legaturii, situatia se complica deoarece compania aeriana nu este neaparat obligata sa va gaseasca un loc la urmatorul zbor si, de cele mai multe ori, nu o poate face din punct de vedere logistic daca locurile sunt ocupate.

Un alt sfat este acela de a alege zborurile de dimineata, din doua motive. In primul rand, este mai putin probabil ca zborul sa fie afectat de probleme meteo, care sunt mai agresive noaptea. In al doilea rand, daca primul zbor are intarzieri, veti avea mai multe optiuni de legatura in timpul zilei.

Parcare pe termen lung in Otopeni | Park4Fly.ro

Parcare pe termen lung in Otopeni

Indiferent de problemele din aer care va pot nelinisti, un lucru care va aduce pace este acela ca va stiti masina in siguranta. Daca alegeti Park4fly si ale sale servicii de parcare pe termen lung in Otopeni, chiar nu ar trebui sa va faceti niciun fel de probleme! Totul este sub control, masina ramane in siguranta si chiar puteti verifica acest lucru online, accesand park4fly.ro. Park4fly chiar este cea mai buna varianta de parcare pe termen lung in aeroportul din Bucuresti!