Carti noi apar in fiecare an, insa doar cele mai bune dintre ele dainuie in timp. Anul 2019, desi abia a trecut de jumatate este bogat in carti bune, mai ales ca vanzarile inregistreaza cresteri. Iata cateva dintre cele mai bine vandute carti in acest an, carti care au deja recenzii pozitive, deci continua sa se mentina in topul preferintelor!

  1. Pacienta tacuta – Alex Michaelides

  2. La cinci pasi de tine – Rachel Lippincott, Mikki Daughtry, Tobias Iaconis

  3. Pana la sfarsit – Irina Binder

  4. Semn ca te am – Ioan Chicet-Macoveiciuc

  5. Gradina de iarna – Kristin Hannah

  6. Podul de lut – Markus Zusak

  7. Serotonina – Michel Houellebecq

  8. Orasul fetelor – Elizabeth Gilbert

  9. Foc si sange – George R.R. Martin

  10. Ceva in apa – Catherine Steadman

Toate acestea sunt publicatii recente din ultimii ani. Multi cititori sunt foarte sceptici in ceea ce le priveste, motivul fiind acela ca nu au trecut testul timpului si nu merita investitia in carti despre care nimeni nu stie prea multe. Aceasta este doar o parere! Adevarul este cu totul altul!

Chiar si o carte noua poate fi la fel de valoroasa si bogata in continut ca una scrisa acum 100 de ani. Ideea este ca nimeni nu are dreptul sa eticheteze o carte sau un autor inainte de a citi cel putin cateva pagini. Ar fi nedrept ca o carte sa primeasca o eticheta negativa sau pozitiva inainte de a trece prin mainile celor care iubesc cititul si au o gandire critica foarte bine dezvoltata. Recenziile ajuta, la fel si rezumatele, insa nu este nimic la fel de convingator ca citirea pagina cu pagina a unei carti!

Carti de citit | reduceri la carti din anticariat | printrecarti.ro

reduceri la carti din anticariat

Intr-adevar, cartile sunt scumpe, insa exista si variante de a citi cu bani putini. Puteti beneficia de reduceri la carti din anticariat, iar daca achizitionati mai multe carti, pretul va fi mai mic. De asemenea, dupa ce ati terminat de citit o carte, o puteti vinde, iar cu banii obtinuti sa finantati alte achizitii. Variante de a citi mult si bun exista, totul tine de dorinta si determinare!

Un start bun in ceea ce priveste achizitia de carti de citit este anticariatul Printre Carti. Puteti accesa www.printrecarti.ro, puteti vizualiza produsele din stoc si plasa comenzi in orice moment al zilei!