Alegerea unor uniforme stomatologice poate fi putin dificila. Medicii doresc sa achizitioneze uniforme medicale care sa fie confortabile, deoarece ei petrec foarte mult timp imbracati in ele. Ideal este sa aleaga o uniforma care sa le usureze activitatile zilnice.

Magazinul online MediFasion pune la dispozitia clientilor sai echipamente medicale foarte calitative si de asemenea si confortabile. Uniformele se pot gasi in diferite nuante si culori. Pe site-ul MediFashion.ro se poate analiza intreaga gama de uniforme.

Acest magazin online isi bucura clientii de peste 10 ani de zile cu produse foarte calitative. De aici se pot achizitiona si bonete chirurgicale, saboti medicali sau uniforme Cherokee.

Uniforme stomatologice – sfaturi de achizitionare

Pentru inceput se vor alege halatul si pantalonii. De obicei, medicii opteaza pentru halatele Cherokee, deoarece se considera a fi cea mai buna varianta cand vine vorba de confort. Este foarte important ca echipamentul ales sa fie unul rezistent, realizat din materiale de calitate si flexibile.

In ceea ce priveste pantalonii, acestia se recomanda a fi din bumbac. Bumbacul este unul dintre cele mai calitative materiale. De asemenea, acesta ofera si flexibilitate, asa ca medicii se pot misca cu usurinta, fara a simti vreun disconfort.

Uniforme stomatologice | Bonete chirurgicale | MediFashion.ro

 bonete chirurgicale

Boneta este urmatoarea piesa de rezistenta din tinuta. Aceasta reprezinta o adevarata necesitate si garanteaza siguranta pacientilor in timpul oricarei interventii chirurgicale. Daca un singur fir de par cade in timpul operatiei, atunci standardele sanitare se considera ca au fost incalcate. De asemenea, sanatatea pacientului poate fi in pericol. Exista si bonete chirurgicale antimicrobiene, la preturi avantajoase.

Ultimul aspect este legat de sabotii medicali, o alta piesa de rezistenta a tinutei. Acesti saboti sunt realizati din materiale rezistente si acopera foarte bine piciorul pentru a nu intra in contact cu diverse substante toxice.

Sunt antiderapanti, ceea ce inseamna ca medicii vor avea stabilitate si nu va exista riscul alunecarii din cauza substantelor varsate pe podea. In concluzie, daca se tine cont de sfaturile oferite mai sus, alegerea unei uniforme stomatologice nu va fi chiar atat de grea.