Agricultura este unul dintre cele mai importante sectoare ale economiei Romaniei. Foarte multi romani se ocupa exclusiv de cultivarea fructelor si legumelor, aceasta fiind, de fapt, singura lor sursa de venit.

In ultimii ani, agricultorii au inteles ca au nevoie sa evolueze, sa se bazeze pe tehnologie pentru a da randament si pentru a se bucura de succes si astfel, implementarea unui program de gestiune pentru agricultura devine imperios necesara in contextul actual.

Ce beneficii aduce pentru fermieri?

Cei care depun cel mai mult efort sunt, fara doar si poate, fermierii. Ei se ocupa de munca fizica, ei suporta cheltuielile si pierderile atunci cand vremea nu este prielnica dezvoltarii culturilor. Echipa de la AttoSoft.ro propune implementarea unui sistem care sa ii ajute sa isi calculeze cu precizie banii cheltuiti intr-un an pe o anumita cultura.

Programul poate genera inclusiv rapoarte ale acestor cheltuieli, precum si calculul profitabilitatii business-ului fiind, in felul acesta, mult mai usor de stabilit pretul de vanzare al produselor.

In plus, cu ajutorul acestui software, fermierii vor putea sa gestioneze mai eficient si comenzi, prin selectarea unor criterii, precum sortimentul sau adresa de livrare. Trebuie mentionat faptul ca programul poate fi adaptat nevoilor fiecarui client in parte, echipa de specialisti fiind in permanenta alaturi pentru a ajuta la implementare si utilizare.

Program de gestiune pentru agricultura | AttoSoft.ro

program de gestiune pentru agricultura

 

Absolut toate informatiile sunt atent centralizate pentru a oferi o imagine clara asupra intregului business. Fermierilor le este mult mai usor sa ia decizii importante atunci cand cunosc in detaliu fiecare aspect. In plus, timpul alocat anumitor sarcini se reduce semnificativ ceea ce conduce la cresterea eficientei, dar si a profitabilitatii.

In cazul in care clientii intampina anumite probleme tehnice, specialistii de la AttoSoft asigura atat asistenta telefonica prin serviciul de help desk, cat si asistenta online prin intermediul portalului de clienti. Portalul este deschis non – stop si asigura o comunicare mult mai productiva intre companiile din acelasi domeniu.

Toti cei interesati pot solicita o prezentare demo gratuita a acestui sistem informativ. Intalnirea va avea loc la sediul firmei, la o data stabilita de comun acord de ambele parti. Specialistii vor efectua o simulare a unor situatii reale de munca astfel incat clientul sa isi poate face o idee despre beneficiile aduse.