WLC Rent a car in Bucuresti // inchirieri-masini.ro  +4 0762 135 800


Vehiculele mici sunt alegeri bune din mai multe motive. In primul rand, parcarea lor nu va fi un cosmar. Sunt si mai usoare, asa ca au tendinta de a economisi mai mult combustibil decat omologii lor mai mari. Desi nu au loc la fel de multi pasageri, ele sunt alegerile perfecte pentru calatoriile in cuplu si atunci cand familia are mai multe masini pe care se poate baza in cazul situatiilor in care este nevoie de mai multe locuri libere sau mai mult spatiu in portbagaj.

Echipa We Love Cars, rent a car in Bucuresti, a intocmit o lista cu cele mai mici masini produse in ultimii ani, tocmai pentru ca iubitorii de buburuze sa aiba de unde alege!

  1. Ford Ka este chiar mai mic decat BMW Mini Cooper, atat in ceea ce priveste latimea, cat si inaltimea. Cand a iesit prima data pe piata, in 1996, a fost considerat a fi modelul Beetle al Ford, a fost o surpriza si o incantare pentru iubitorii de Ford-uri mici.
  2. Bollore BlueCar este o buna alegere pentru o masina economica. Intrucat functioneaza in regim electric, este nevoie de aproximativ 6 ore pentru o incarcare completa. Cei din afara Frantei care sunt interesati de aceasta masina nu prea au acces la ea, intrucat este diponibila numai pe teritoriul tarii.
  3. Cu o lungime de 2.69 metri, doua usi si doua locuri, Smart ForTwo este o masina mica cu tractiune pe spate. Este o masina compacta, perfecta pentru traseul casa-serviciu, poate chiar si vacante in doi.
  4. Kandi Coco, numit si KD08E, este o masina electrica care a fost introdusa pe piata in 2009. Incepand cu 2013 este disponibila si pentru import, deci e foarte probabil sa o fi vazut si pe strazile Romaniei.
  5. Cand Lumero Smera a fost lansata la Salonul Auto de la Paris din 2008, masina compacta ultra-mica avea 2.5 metri lungime si mai putin de 1 metru latime, dimensiuni putin mai mari decat ale unui scuter, dar mai mici decat ale unei masini electrice tipice.

Accesand https://inchirieri-masini.ro/ veti putea inchiria masini mici, insa modele mult mai noi decat cele prezentate, asta pentru ca WLC ofera cele mai bune inchirieri auto in Bucuresti.  Indiferent de dimensiunea masinii dorite, preturile sunt atractive, corecte si accesibile tuturor clientilor!