O echipa de profesionisti in cumparari carti din Bucuresti poate ajuta pe oricine doreste sa isi vanda cartile vechi si uitate in biblioteca. Bine de stiut este ca exista multe anticariate interesate de achizitionarea unor carti. Spre exemplu, Anticariat-Carti.com este unul dintre ele. Acest anticariat cumpara saptamanal peste 10.000 de carti de la proprietarii de carti. Intrand pe site, se poate observa anuntul de tip „cumparam cărți din toate domeniile”.

Cand se apeleaza la un anticariat, echipa de evaluatori in achizitii de carti va veni la domiciliu pentru a analiza fiecare carte in parte. Proprietarul volumelor nu va trebui sa plateasca nici un cost al transportului. Dupa ce cartile au fost evaluate, proprietarului i se va oferi un pret. Daca pretul este acceptat, tranzactia va avea loc. In general, anticariatele ofera preturi foarte bune.

Motivul pentru care multi proprietari de carti recurg la varianta cu anticariatul este ca fie nu mai au loc in biblioteca, fie au o urgenta financiara si au nevoie rapid de bani pentru a iesi dintr-o situatie dificila. Bine de stiut pentru cei interesati de acest serviciu este ca volumele de carti vechi valoreaza foarte mult, anticariatele oferind preturi destul de mari.

Cumparari carti din Bucuresti | cumparam cărți din toate domeniile | Anticariat-Carti.com

cumparari carti din Bucuresti

Te gandesti daca poti vinde catre anticariat dictionare? Evaluatorii in cumparari carti din Bucuresti achizitioneaza si dictionare!

Ei bine, da, anticariatele achizitioneaza des dictionare, dar si carti stiintifice. Desi un dictionar este cel mai frecvent utilizat pentru a cauta un cuvant necunoscut si pentru a afla ce inseamna, se folosesc adesea dictionare si in alte scopuri. Un dictionar este un instrument multifunctional, insa, multi oameni prefera sa apeleze la prietenul Google pentru orice nedumerire, asa ca uita de dictionarul din biblioteca.

Foarte multi studenti au nevoie in decursul anilor de facultate de diverse dictionare, pe care mai tarziu nu le mai folosesc si decid sa le vanda unui anticariat. Acestea vor fi clasificate si pot fi achizitionate chiar la kilogram de catre anticariat, daca sunt mai multe.