Într-un secol în care oamenii de succes în media au editat la perfecție imaginile de pe Instagram și au luminat în mod profesionist blogurile de pe YouTube, este revigorant să observi că există o comunitate online care simulează confortul textelor trimise pe grup, acest lucru întâmplându-se la o scară globală. Reddit este un loc în care poți comunica cu toți sfătuitorii și experții în frumusețe pe care ți-ai fi dorit să-i fi întâlnit în viața reală, în acest timp având acces la sfaturile lor, cea mai bună parte referindu-se la faptul că fie că ești un nou-venit ori un jucător de gaming profesionist, cu toții sunt bine-veniți. În plus, paginile lor de Makeup Addiction conțin feedback-uri suportive, tutoriale și produc review-uri care nu sunt sponsorizate.

În continuare, vă vor fi prezentate unele dintre cele mai bune sfaturi pe care le are de oferit Reddit.

Frumusețe

Sfaturi despre Frumusețe

Cel mai bun sfat referitor la modă pe care l-am primit vreodată a fost să-mi evidențiez sprâncenele prin curățarea lor înainte de a le acoperi. Încercam mereu să dau o nuanță asemănătoare sprâncenelor mele ca să le apropii de nuanța pielii, încât arătau foarte ciudat pronunțate în comparație cu figura mea, până când, într-o zi, am renunțat să mai fac lucrul acesta.”

Permiterea intrării cremei în piele este un factor important în acest demers al înfrumusețării pielii”.

Permiteți-i umidificatorului să se coaguleze în piele înainte să-l acoperiți cu orice alt produs. Totul arată mult mai bine și va dura mai mult.”

Folosirea unei pudre translucide peste lipstick îl face mat și mult mai translucid. E o schimbare de imagine totală pentru mine”.

Utilizarea unei mascara anti-umiditate pe genele drepte pentru a le menține cârlionțate și arcuite reprezintă o altă metodă de înfrumusețare. Înainte de a afla acest lucru, obișnuiam să-mi arcuiesc genele în van, deoarece, când îmi puneam mascara, genele mi se dezarcuiau imediat, iar ele arătau ca și cum nu produsesem nicio modificare asupra lor. Acum își păstrează arcuirea perfect, modificându-mi forma genelor deosebit de mult.”

Sunt blondă natural și m-am gândit să modific mascara de la negru la maro. Consider că mi se potrivește mai bine.”

Indiferent de alegerea dumneavoastră, ideea principală este că trebuie să va împăcați cu ceea ce sunteți și cu felul în care arătați; trebuie să fiți mulțumiți de înfățișarea dumneavoastră și să realizați schimbări numai dacă acestea sunt cu adevărat necesare contextului în care vă aflați.