Terapia cu oxigen este favorita multor vedete datorita efectului sau pozitiv asupra pielii. Este, de asemenea, cunoscuta sub numele de Intraceuticals si este recomandata femeilor cu varsta peste 25 de ani sau cu probleme de piele.

Ce este terapia de intinerire cu oxigen hiperbaric?

Intraceuticals este o procedura cosmetica neagresiva in care un jet de oxigen sub presiune este injectat subcutanat, cu ajutorul caruia pielea este hidratata cu 95% acid hialuronic pur si un complex multivitaminic. Acidul hialuronic patrunde in straturile mai adanci ale pielii fetei, iar serul utilizat pentru tratarea fetei actioneaza ca un puternic antioxidant.

Cu ajutorul terapiei cu oxigen, ridurile mai fine sunt netezite, iar pielea devine mai neteda, mai curata, mai moale si capata stralucire.

Terapia cu oxigen este recomandata daca exista o piele uscata sau sensibila, predispusa la inflamatii si iritatii. De asemenea, se poate profita de efectul Intraceuticals daca se doreste o procedura nedureroasa cu efect de ridicare, precum si daca exista pori mariti.

Terapia cu oxigen este potrivita si femeilor insarcinate, deoarece serul utilizat pentru tratarea pielii este realizat in intregime din ingrediente naturale – extract de ceai verde, aloe vera, mandarina, ghimbir si altele.

Cum actioneaza Intraceuticals?

Terapia cu oxigen este scurta – o sesiune nu dureaza mai mult de 30 de minute. Pentru un efect mai puternic si mai durabil, se recomanda ca pacientul sa fie supus procedurii o data la 7 sau 10 zile.

Procedura in sine este relaxanta, deoarece nu implica ace sau alte metode agresive de combatere a imperfectiunilor. Terapia cu oxigen se efectueaza cu ajutorul unui dispozitiv special. Functioneaza in mai multe etape.

  • In prima etapa, pielea este curatata pentru a fi pregatita de absorbtia mai usoara a serului. Oxigenul este introdus sub presiune scazuta, care calmeaza si hidrateaza pielea.
  • In a doua etapa, fruntea, conturul ochilor, obrajii, nasul, conturul fetei si gatul sunt tratate secvential cu un dispozitiv special incarcat cu serul de intinerire, incluzand o formula usoara de acid hialuronic si un complex vitaminic.
  • In a treia etapa, cu ajutorul unui gel special, efectul terapiei este „sigilat” astfel incat pielea sa retina umezeala absorbita de stratificarea hialuronica.