Sanatatea este cea mai importanta, insa sunt momente cand oamenii trec prin unele incercari pe care se lupta sa le depaseasca astfel incat sa isi poata continua linistiti existenta, chiar daca la un moment dat ajung intr-un scaun cu rotile. Sunt situatii in care oamenii sunt supusi unei interventii chirurgicale si se afla in imposibilitatea de a se deplasa singuri pana nu se refac in totalitate.

In spital, acestia petrec cea mai mare parte a timpului in patul de spital unde sunt atent supravegheati de cadre medicale competente. Odata ajunsi acasa, acestia trebuie sa se descurce fie singuri, fie cu ajutorul familiei, insa au nevoie obligatoriu de anumite dispozitive de mers care sa le usureze convalescenta.

Ce avantaje are un scaun cu rotile pentru bolnavi

Indispensabil intr-o astfel de situatie este un fotoliu rulant care devine un mijloc de transport dintr-un loc in altul. Se poate folosi si pentru deplasarea in interiorul locuintei, cat si in exteriorul acesteia si poate fi manevrat atat de bolnav, cat si de insotitor.

Pe MagazinulOrtopedic.ro exista o multime de modele accesibile oricarui buzunar. Unele sunt cu antrenare manuala, in vreme ce altele sunt cu antrenare electric astfel ca ofera un plus de confort bolnavului. Absolut toate produsele sunt confectionate din materiale rezistente precum otelul si aluminiu, iar materialele textile sunt usor de intretinut si de curatat. Rotile sunt prevazute cu cauciucuri mari pentru a face fata socurilor.

Scaun cu rotile | Fotoliu rulant | MagazinulOrtopedic.ro

scaun cu rotile

Fiecare scaun cu rotile este prevazut cu un suport pentru maini si pentru picioare astfel incat pacientul sa se simta cat ma confortabil. De regula, un asemenea dispozitiv medical poate suporta o greutate de pana la 100 kg si vine intotdeauna insotit de un certificat de garantie pentru o perioada de 12 luni. In cazul oricarei defectiuni tehnice, producatorul isi asuma obligatia sa repare produsul sau sa il inlocuiasca.

Scaunele sau fotoliile se pot plia astfel incat sa poata fi mult mai usor de transportat si de depozitat. Pretul unor astfel de dispozitive ortopedice variaza in functie de performanta si accesorii, insa exista produse disponibile oricaror buzunare. In plus, pacientii pot profita de unele reduceri ale momentului pentru a plati mult mai putin.