Apelurile telefonice catre prieteni atunci cand se ramane  cu masina pe masinea drumului pot fi amanate si utilizate pentru vesti mai bune! Cea mai indicata solutie la care trebuie sa apeleze soferii carora le sunt necesare interventii rapide pentru rezolvari ale problemelor auto este o echipa profesionista de tractari auto.

 

Care sunt avantajele?

In primul rand, specialistii dispun de ustensilele potrivite pentru a repara orice tip de problema, indiferent de ora la care sunt apelati. De exemplu, profesionistii de la tractări.ro sunt disponibili in permanenta, pentru a sari in ajutor celor care au nevoie. De asemenea, timpul de interventie este maxim 30 de minute, ceea ce inseamna ca soferii, impreuna cu pasagerii (daca este cazul), nu trebuie sa astepte foarte mult pana ce ajung la fata locului mecanicii. Un al avantaj al optarii pentru o astfel de solutie este ca toate echipele dispun de autospeciale cu platforme, care pot fi folosite pentru transportarea oricarui autovehicul pana la un service, atunci cand problema nu poate fi reparata pe loc.

Specialistii au o experienta vasta, care ii ajuta sa depisteze problemele intr-un timp foarte scurt, urmand sa le rezolve pe loc, daca este posibil. Acestia se pot ocupa de schimbarea rotilor, in cazul in care acestea au pana, de alimentarea cu energie, dar si de alimentarea cu combustibil, precum si de vulcanizare.  Toate serviciile sunt precizate si pe site si pot fi studiate inainte de apelarea la aceasta echipa.

Cum poate fi contactata echipa de profesionisti?

Soferii au la dispozitie doua metode de contact: numarul de telefon 0720.622.266, dar si posibilitatea de a trimite un mesaj scris prin completarea formularului de pe site. Compania are sedii in Bucuresti, Brasov, Timisoara si Constanta, putand interveni oriunde este nevoie: chiar si in strainatate!

Care sunt preturile practicate de firma de tractari masini in Bucuresti ?

tractari masini in Bucuresti

Tarifele pentru tractari masini in Bucuresti sunt calculate in functie de greutatea fiecarui autovehicul in parte si sunt categorisite in functie de zona in care este nevoie de o interventie. Pentru cei interesati, lista completa se poate gasi foarte usor pe site, in sectiunea ‘Tarife’.

Toti soferii care au apelat pana acum la specialisti, in loc sa incerce sa repare masina singuri s-au declarat foarte multumiti de serviciile de care au beneficiat!