Un computer performant este acela care are o unitate foarte bine pusa la punct, dar si un monitor de calitate. Monitorul calculatorului bun poate face diferenta in timpul jocurilor sau vizionarii filmelor, dar si in mediul de lucru.

Cum alegi monitorul calculatorului sh?

Monitoarele vechi nu ofereau atat de multe avantaje precum cele de generatie noua si tot erau apreciate de catre utilizatori. In fond, monitorul este poarta deschisa spre lumea virtuala in care utilizatorii navigheaza. Acum, monitoarele sunt foarte performante si tehnologia a evoluat atat de mult, incat imaginile par desprinse din realitate, atat pentru cei care folosesc calculatorul pentru a urmari filme, cat si pentru cei care se joaca.

Alegerea unui monitor PC la un pret rezonabil conduce cumparatorii catre varianta second hand. In fond, chiar daca a mai fost folosit, monitorul este inca in stare perfecta de functionare si poate oferi utilizatorilor experiente placute, mai ales daca, pentru o economie de cateva sute de lei, acestia sunt capabili sa treaca cu vederea chiar si un pixel mort.

Monitorul PC trebuie sa aiba o diagonala suficient de mare, satisfacatoare pentru clienti. Cu cat monitorul este mai mare, cu atat mai bine. Cu cat monitorul este mai mare, cu atat utilizatorii vor vedea informatiile in mod clar, fara a fi nevoiti sa schimbe fereastra activa sau sa mareasca.

Cei care au un birou foarte mic sau stau prea aproape de ecran atunci cand redacteaza documente trebuie sa achizitionez un monitor cu ecran mic. Cele mai des folosite diagonale pentru monitoarele second hand sunt cuprinse intre 22 si 24 cm, ajungand pana la 27 cm.

Rezolutia maxima este un alt criteriu care defineste un monitor de calculator bun. Cea mai mica rezolutie la momentul actual este de 1366 x 768 pixeli, iar cea mai mare este de 3840 x 2160 pixeli. Monitorul second hand are un rol important in navigarea pe internet, in lucrul cu programe office, dar si pentru diferite jocuri.

Monitoare sh | calculatoare refurbished | calculator ieftin pe  www.it-sh.ro

monitoare sh

Nu in ultimul rand, monitorul PC second hand se va alege si in functie de contrast, dar si de luminozitate. Sfatul specialistilor este ca utilizatorii sa opteze pentru monitoare PC second hand de calitate, numai dupa ce iau in calcul si criterii precum unghiul de vizibilitate, tipul panoului LCD, acuratetea culorilor si posibilitatile de ajustare. Durata de viata a unui monitor PC poate fi destul de mare, daca este bine intretinut.

De unde poate fi achizitionat un monitor sh bun? Pe site-ul www.it-sh.ro exista o mare varietate de monitoare sh, precum si calculatoare refurbished, care pot fi utilizate eficient impreuna!