Cand oamenii vorbesc despre destinatii exotice, se gandesc imediat la hoteluri si statiuni de lux la preturi exorbitante. Dar este gresit. Gasirea destinatiilor economice pentru a merge in vacanta este mai usoara ca niciodata. Pentru a gasi preturi mici la destinatii exotice din intreaga lume, trebuie doar sa se acorde atentie ofertelor. Cei care se gandesc sa economiseasca bani anul acesta, vor fi surprinsi de cate locuri pot fi vazute cu foarte putini bani.

  • Vietnam

Vietnam este, fara indoiala, una dintre cele mai ieftine destinatii pentru calatorii singuri sau insotiti. In aceasta tara, se poate manca ieftin in pietele locale. Vietnam are, de asemenea, cota sa de restaurante de lux. In ceea ce priveste activitatile si atractiile turistice, calatorii vor gasi in Vietnam o gama larga de propuneri. Cercetand inainte de a pleca, vor economisi timp si bani.

  • Indonezia

Indonezia este a patra tara cu cea mai mare populatie din lume. Concret, totalizeaza aproape 240 de milioane de locuitori. Aici turistii pot vedea vulcani activi, pot vizita un sat pierdut in Valea Baliem, se pot pierde in agitatia din districtele comerciale sau pur si simplu se pot relaxa la plaja.

  • Jamaica

Jamaica este renumita pentru plajele sale frumoase cu ape turcoaz si ospitalitatea sa. Nu este nimic ca relaxarea pe nisipurile aurii in timp ce se savureaza sucuri de fructe proaspete sub razele soarelui.

  • Mexic

In fiecare an, Mexicul se afla pe lista celor mai ieftine destinatii exotice. Asta nu inseamna, insa, ca aceasta tara nu merita vizitata. Cu nisipurile sale albe si apele extraordinar de cristaline, Playa del Carmen este o adevarata bijuterie. Calatoria cu autocarul de la Aeroportul International Cancun este foarte rapida – iar cazarea in Playa del Carmen va costa mult mai putin decat in ​​statiunea aglomerata Cancun.

  • Thailanda

Daca turistii doresc sa profite la maximum de bani, trebuie sa se asigure ca nu raman prea mult timp in Bangkok. Un sejur in aceasta capitala plina de viata este in sine o experienta care merita traita. Cu toate acestea, cazarea si mancarea sunt mult mai ieftine peste tot in Thailanda.

Si exista, de asemenea, multe de vazut in afara capitalei. De exemplu, se poate merge intr-o aventura la Insula Khao Phing, cunoscuta sub numele de Insula James Bond.