Amanetarea sau vanzarea unor produse de lux se poate dovedi a fi o sarcina destul de dificila avand in vedere valoarea acestorea. Exista cateva locatii in Bucuresti care accepta in amanet ceasuri de lux, dar si genti sau diamante. Premium Amanet, spre exemplu, este format dintr-o echipa tanara pregatita, in orice moment, sa ofere servicii de calitate tuturor clientilor.

Detalii importante despre serviciile de amanet

Toti cei care au nevoie sa obtina rapid o suma de bani aleg sa valorifice obiectele de pret din locuinta. Accesoriile, electrocasnicele sau masinile se afla in topul clasamentului fiind printre cele mai amanetate produse.

La PremiumAmanet.ro clientii pot aduce inclusiv ceasuri de lux, principala conditie fiind ca acestea sa se afle intr-o stare perfecta de functionare si sa nu prezinte urme de zgarieturi sau lovituri. Nu doar ceasurile de top sunt acceptate, ci si ceasuri din categoria marcilor mai putin cunoscute.

Clientii pot lasa la Premium Amanet de ceasuri de la ceasuri mecanice si pana la ceasuri electronice sau automate, de la cele din aur si pana la cele suflate din aur sau simple. Absolut toate sunt atent analizate de catre un personal calificat pentru stabilirea exact a valorii. Este important ca ceasul sa fie adus la amanet impreuna cu actele de garantie, dar si in cutia originala, ambalajul fiind un element in plus care sustine originalitatea ceasului respectiv.

Premium Amanet de ceasuri | Amanet ceasuri | PremiumAmanet.ro

Premium Amanet ceasuri

Cele mai scumpe ceasuri sunt fara doar si poate cele care apartin unor branduri cu renume precum: Breitling, Tiffany, Bvlgari, Tag Heuer, Cartier, Montblanc, Glashutte original, Lange&Shine, Graham, Zenith, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Bell&Rose, Ulysse Nardin, Breguet, dar si Rolex, Chaumet, Piaget, Chopard, Paul Picot, Corum, Patek Philippe, Franck Muller, Omega Ranerai, Girard-Peregaux, insa lista poate contine si alte nume.

Clientii care aleg sa isi amaneteze bunurile trebuie sa achite o dobanda incepand cu 0.1% pe zi, in functie de valoarea si starea produsului. Suma este mentionata in contractul incheiat de comun acord si trebuie platita lunar pana la momentul recuperarii bunurilor. Dupa expirarea scadentei, clientii au parte de o perioada de gratie, de 5 zile in care produsele sunt pastrate, inainte de a fi vandute.