O data ce temperaturile au crescut si vara isi face loc cu pasi timizi, dar repezi, izolarea devine tot mai dificil de suportat, iar dorinta de a evada in spatiul verde este tot mai mare. Astfel, pentru a evada din aceasta lumea inchisa inchisa intre 4 pereti va recomandam cateva carti interesate pe care sa le citit in aceasta perioada.

Carti interesante si frumoase

Fata cu palton albastru

Actiunea cartii este plasata la inceputul anului 1943. Este vorba despre o tanara pe nume Hanneke, care face trafic de marfa de piata neagra. Intial, parintii ei nu stiau cu ce anume de ocupa fiica lor, insa ea a ramas marcata dupa moartea iubitului ei ucis pe front.

Una din clientele sale Janssen o roaga sa o gaseasca pe o fata pe care doamna o tinea ascunsa intr-o camara de nemti si care disparuse cu ceva timp in urma. Daca Hanneke se va implica in aceasta poveste si cum va gestiona lucrurile va invitam sa cititi.

10 intalniri aranjate

Este o carte cu un inceput interesant, putin ciudat, pentru ca povestea se petrece in vacanta de iarna. O fetita pe nume Sophie isi doreste ca un cadou de craciun sa scape de sub ochii parintilor, atsfel incat in timpul unei vacante in sudul Louisianei, ea isi doreste sa ramana acasa alaturi de iubitul ei.

Insa, dorintele acestuia nu corespund cu ale Sophiei, ci el isi doreste o mica pauza, fapt pentru care fata hotaraste sa mearga la bunici alaturi de rude. In tot acest bunica ei pune la cale un plan in cadrul caruia in urmatoarele 10 zile Sophie va merge la 10 intalniri romantice aranajate de membrii familiei pentru a uita de deceptia relatiei pe care o are.

Harry Potter si piatra filosofului

Sunt dispus sa pariez ca ai auzit de Harry Potter, dar ai citit cartile? Alaturati-va lui Harry Potter in timp ce isi incepe calatoria in lumea magiei, a celebrului baiat. Intalniti-va cu personajele preferate si urmariti-l pe Harry sa creasca in unul dintre cele mai faimoase personaje literare din lume.

The Great Gatsby

Publicata in 1925, The Great Gatsby de la Fitzgerald exploreaza decadenta epocii jazz-ului si introducerea unui om intr-o lume in care chiar si cei cu cele mai indulgente vieti nu pot castiga dragoste.

Achizitioneaza carti | Cumpararea cartilor in regim anticariat | CumparCarti.ro

 cumpararea cartilor in regim anticariat

Jurnalul unei fete tinere

De neuitat si profund influentat, jurnalul Annei Frank este o relatare bruta a vietii unei tinere fete, pe masura ce se ascunde de nazisti. In ciuda circumstantelor ei, Anne considera ca oamenii sunt in continuare buni la inima si ca lumea este plina de frumusete: ea iti va schimba viata.

Astfel de carti minunate pot fi achizitionate de pe site-ul oficial https://cumparcarti.ro, un anticariat care achizitioneaza carti speciale. Asadar, pentru cumpararea cartilor in regim anticariat va invitam sa va delectati in lumea fascinanta a basmelor si a povestilor pe care anticariatul online CumparCarti vi le ofera cu drag.