Pe forumuri si pe diverse site-uri sunt recomandate carti de citit din variate domenii astfel incat cititorii din toate categoriile sa poata gasi volumul preferat. Avand in vedere acest aspect, recomandarile pentru astazi sunt 5 titluri interesante pe care fiecare persoana ar trebui sa le caute.

  1. Ultimul Mohican – una dintre cele mai bune carti de citit

Ultimul Mohican poate fi gasit si intr-un anticariat cu carti si este una dintre cartile recomandate de foarte multe persoane. Aceasta spune povestea ultimului mohican, Uncas, in incercarea sa de a ajuta colonistii si modul trist in care acesta isi gaseste sfarsitul.

  1. Memoriile unei gheise

Memoriile unei gheise este de asemenea o carte superba despre viata gheiselor si despre modul in care acestea au reusit sa reziste celor mai triste perioade din istoria Japoniei. Protagonista isi surprinde cititorii inca de la primele pagini, cand era doar un copil, si pana la final, cand ajunge la maturitate si isi indeplineste visul.

  1. Cei trei muschetari

Cei trei muschetari este o carte care isi va tine cititorii cu sufletul la gura de la inceput si pana la sfarsit. Actiunea se imbina cu umorul si cu intrigile de la curtea Frantei, intr-o poveste interesanta, bazata pe fictiune si inspirata din viata reala a epocii.

  1. Shogun

Shogun spune povestea unui capitan englez de nava ajuns pe tarmul asiatic, in Japonia, unde naufragiaza si trebuie sa invete sa traiasca alaturi de localnici si ca localnicii astfel incat sa isi poata construi o noua corabie care sa il duca acasa.

  1. Chemarea strabunilor

O poveste captivanta a unui caine urias care invata sa se adapteze vremurilor in care traieste, trage la sanie si in final isi descopera spiritul salbatic si revine in padure, unde ajunge sa conduca o haita de lupi. Ecranizarea acestei carti a adus multe lacrimi in ochii telespectatorilor.

Carti de citit | anticariat cu carti | PrintreCarti.ro

carti de citit

Pe site-ul PrintreCarti.ro pot fi gasite numeroase carti interesante din mai multe domenii. Cartile se schimba periodic astfel incat persoanele interesate sa aiba mereu de unde sa le aleaga pe cele potrivite conform preferintelor lor, la preturi foarte avantajoase.