Dispozitivele recuperatorii, asa cum sunt scaunele cu rotile, au principala calitate de a reda mobilitatea pentru o persoana care nu poate sa o obtina pe cont propriu. Sentimentul de a depinde de cineva este de-a dreptul neplacut, tocmai din acest motiv, folosirea unui astfel de dispozitiv reuseste sa diminueze considerabil intensitatea acestui sentiment.

Astfel, cei care au nevoie sa foloseasca un scaun cu rotile pentru a se descurca pe cont propriu in fiecare zi pot achizitiona unul si se pot bucura de o viata vizibil imbunatatita. Principalele aspecte care trebuie sa fie cunoscute despre un astfel de aparat medical sunt mentionate in randurile ce urmeaza.

  1. Utilizare simpla

Nimeni nu isi doreste sa manevreze dificil un fotoliu rulant pentru a se deplasa in locul in care are nevoie, motiv pentru care, cele mai multe dintre aceste dispozitive sunt concepute cu mare atentie pentru a fi folosite cu usurinta. Astfel, utilizatorul va reusi sa se deplaseze oriunde isi propune, fara sa depuna un efort ridicat.

  1. Rezistenta ridicata

Rezistenta este calitatea predominanta a scaunului cu rotile, pentru a sustine fara nicio problema greutati ridicate si pentru a face fata socurilor de cadere. In momentul in care utilizatorul nu primeste ajutor din exterior, exista si riscul de cadere sau accidentare, insa, acest lucru nu afecteaza sub nicio forma produsul. Cei de la MagazinulOrtopedic.ro pun la dispozitia tuturor aparate si produse medicale la o calitate superioara, fiind definite prin rezistenta crescuta.

Scaun cu rotile | fotoliu rulant | MagazinulOrtopedic.ro

Scaun cu rotile

  1. Imbunatatirea sentimentului de independenta

Sentimentul de independenta este valoros pentru multe persoane. Nimeni nu isi doreste sa depinda de un ajutor din exterior pentru desfasurarea sarcinilor zilnice, oricat de nesemnificative ar fi. Capacitatea de a rezolva astfel de sarcini pe cont propriu contribuie semnificativ si la dobandirea unei stime de sine ridicate.

Cu alte cuvinte, fotoliul rulant este o achizitie de-a dreptul utila pentru cei care intampina probleme de mobilitate, fie ca sunt temporare sau permanente. Nu numai ca ajuta la o deplasare facila, ci ajuta considerabil si la imbunatatirea increderii in propria persoana, prin recapatarea sentimentului de independenta.