Orice inceput de an vine cu noi rezolutii, pe care oamenii doresc sa le indeplineasca pe parcursul acestuia, iar dezvoltarea personala este una dintre cel mai des intalnite. Cei care citesc adesea un blog de carte sunt la curent cu toate cartile atat din acest domeniu, dar si cu cele mai recente aparitii in materie de carti.

Tot mai multi oamenii isi doresc sa fie mai buni, sa isi schimbe mentalitatea sau atitudinea, astfel incat sa fie mai fericiti, impacati cu ei insisi. De aceea, cartile de dezvoltare personala au cunoscut o popularitate tot mai mare in ultimii ani, fiind uneori promovate si de blogurile cunoscute in randul cititorilor.

Un astfel de blog este si Blog.PrintreCarti.ro, unde pot fi gasite recomandari de carti din orice domeniu, pentru orice varsta sau situatie. Astfel ca cei care se simt in pana de idei cand vine vorba despre alegerea unui nou volum, pot consulta Blog.PrintreCarti pentru inspiratie.

Carti recomandate | Blog de carte | Blog.PrintreCarti.ro

carti recomandate

Ce carti de dezvoltare personala pot fi recomandate pe un blog de carte?

Mediul online este unul foarte propice celor are sunt pasionati de scris, fiind usor de realizat un blog, dar si pentru cei care prefera se citeasca impresii legate de carti, indiferent daca sunt nou lansate pe piata sau mai vechi.

De aceea, cand au nevoie de astfel de informatii, Blog.PrintreCarti este un loc in care pot afla informatii si detalii despre numeroase carti sau autori si pot gasi chiar si carti recomandate pentru diferite momente din viata. In ceea ce priveste dezvoltarea personala, cititorii pot aleg din urmatoarele titluri:

  • Urmeaza-ti inima – Cum sa iti gasesti sensul vietii personale si profesionale”, de Andrew Matthews – o carte care ajuta la schimbarea vietii atat pe plan personal, cat si profesional;
  • Esti ceea ce gandesti! Principii taoiste pentru zilele noastre”, de dr. Wayne W. Dyer – una dintre cele mai apreciate carti de dezvoltare personala, care a fost ecranizata, sub denumirea „The Shift”.

Titluri de carti pentru dezvoltare personala sau motivationale sunt foarte multe, de aceea ajutorul unui blog de carte poate fi foarte util in astfel de situatii.