Preventia este intotdeauna considerata a fi cel mai bun tratament, insa foarte multe persoane amana sa mearga la doctor atunci cand au probleme de ordin stomatologic pentru ca le este frica de durere. Din fericire, datorita evolutiei tehnologice, doctorii au astazi posibilitatea de a se ocupa in conditii optime de o gama larga de urgente stomatologice din sector 6. Care sunt cele mai importante cazuri in care oamenii nu mai trebuie sa amane vizita la medic? Raspunsul, in randurile de mai jos!

Sensibilitate dentara

Atunci cand copiii si adultii simt o durere usoara la nivelul danturii atunci cand consuma bauturi sau alimente calde ori reci, cel mai probabil se confrunta cu sensibilitatea dentara. Aceasta indica infectii la nivelul radacinilor de cele mai multe ori si nu trebuie sa fie ignorata, ci dimpotriva, tratata. In functie de informatiile primite de la pacienti, doctorii de la PlazaDent.ro vor sti intotdeauna cum sa actioneze si ce tratamente sa recomande.

Abeces dentar

Abcesul dentar se inscrie si el pe lista cu urgente stomatologice din sector 6 si trebuie tratat de urgenta. Acesta se manifesta prin umflaturi la nivelul gingiei, putand afecta inclusiv obrajii. Abcesul este intotdeauna insotit de o durere surda, care nu cedeaza nici macar atunci cand oamenii iau medicamentele pe care le considera potrivite. Cel mai bine este ca adultii sa mearga la doctor, de unde vor primi un tratament adecvat situatiei cu care se confrunta.

Urgente stomatologice din sector 6 | PlazaDent.ro

urgente stomatologice din sector 6

Pericoronita

Imposibilitatea maselelor de minte de a se dezvolta in conditii optime din cauza lipsei de spatiu poate conduce la dezvoltarea pericoronitei. In majoritatea situatiilor, cea mai buna solutie este ca pacientii sa accepte o extractive, astfel incat intreaga lor dantura sa nu fie afectata.

Traumatismele dentare, urgente stomatologice din sector 6

Nu in ultimul rand, traumatismele dentare sunt si ele considerate drept urgente care nu trebuie amanate. Desprindeile accidentale ale dintilor de pe arcada, luxatiile dentare, deplasarile anormale ale oaselor alveolare – toate acestea sunt probleme care trebuie rezolvate cat mai repede, pentru a nu degenera.