Tot mai multe persoane doresc sa achizitioneze multifunctionale sh, mai exact dispozitive care includ scanner-ul, imprimanta, copiatorul si, uneori, si fax-ul. Rolul acestor dispozitive este esential atat in mediul profesional, cat si in mediul de acasa.

Cum se aleg multifunctionalele sh?

In functie de nevoile si performantele dorite, dar si de bugetul dispus, persoanele pot alege dintr-o gama variata de multifunctionale, avand fiecare diverse functionalitati.

Multifunctionala inkjet este o imprimanta cu precizie ridicata pe coala de hartie, fiind foarte accesibila ca pret, dar si intretinere, iar cartusele pot fi inlocuite cu unele compatabile, nu neaparat cu cele originale, care sunt mult mai scumpe.

Multifunctionala second hand este destul de costitisitoare, dar are o capacitate de productie crescuta, fiind perfecta pentru utilizarea profesionala, la birou. Acest dispozitiv tipareste mii de pagini cu ajutorul unui singur cartus, capacitatea de stocare a hartiei ajungand pana la 250 de coli.

Multifunctionale sh | Imprimante second hand | It-Sh.ro

imprimante second hand

Cei care doresc sa achizitioneze acest tip de dispozitiv trebuie sa aiba in vedere formatul si viteza de tiparire, posibilitatea de a imprima alb/negru sau color, rezolutia si volumul lunar de tiparire si compatibilitatea cu sistemul desktop sau laptop. Este important ca oamenii sa stabileasca un buget inainte de a achizitiona acest dispozitiv si sa nu il depaseasca.

De ce este esentiala o multifunctionala SH?

Cand vine vorba de utilitate, acest dispozitiv va fi extrem de util in orice birou modern. Se va putea folosi pentru scanare, imprimare si pentru a trimite faxuri importante. Aceste imprimante multifunctionale nu pot lipsi din birourile de firma sau din locuintele personale, deoarece scopul lor nu este doar de a imprima diferite documente, ci de a indeplini numeroase functii suplimentare.

Imprimantele second hand, incadrate in categoria perifericelor pot imprima cu cerneala imagini, texte de diferite dimensiuni, pot scana si transforma documentele digitale in imagini digitale, datorita functiei de fotocopiator sau fax modern.

Daca se va apela la un magazin cu o experienta indelungata, cum este It-Sh.ro, unde se comercializeaza o gama larga de produse second hand de calitate superioara, clientii vor primi garantia ca aceste dispozitive IT sunt de calitate superioara, la un pret foarte accesibil.