Proprietarii de case si de apartamente care vor sa schimbe ceva in dormitorul lor pot apela la anunturi de tipul “cumpar mobilier vechipentru a scapa de piesele vechi si pentru a se bucura de un “suflu” complet nou al incaperilor.

Combinarea pieselor de mobilier moderne in dormitor poate da un aspect impresionant camerei cu cea mai mare nevoie de intimitate din locuinta. Dormitoarele usureaza procesul de amenajare al proprietarilor, iar cei care detin piese vechi, antice de mobilier pot avea un buget frumos de inceput de amenajare in stil modern prin colaborarea cu HQZ, magazin de antichitati din Bucuresti.

Cumpar mobilier vechi”, anuntul la care ar trebui sa apeleze proprietarii de case si apartamente care simt nevoia de o schimbare

Toti proprietarii de case si de apartamente in care exista cel putin o piesa de mobilier vintage sunt indemnati sa ia legatura cu reprezentantii Hqz.ro pentru a se bucura de un buget de amenajare al incaperilor foarte generos de inceput.

Asadar, cei care viseaza la un dormitor modern, cu un pat sau un baldachin impresionant, cei care s-au saturat de vechea masuta de pre vremea bunicii si au gasit un mobilier de dormitor care include un sifonier alb si noptiere asortate, pot lua decizia de a schimba dormitorul cu un aspect vechi, prafuit si neprimitor, cu unul nou si impresionant.

Cumpar mobilier vechi | Magazin de antichitati din Bucuresti | Hqz.ro

cumpar mobilier vechi

Covorul si dulapul cu haine dau aspectul modern dormitorului

In dormitor, un covor pufos care protejeaza picioarele de dusumeaua rece si un dulap modern si suficient de incapator pot face diferenta intre o camera simpla si una cu adevarat moderna. Dupa vanzarea mobilierului vechi, acesta trebuie inlocuit cu piese noi, care sa se potriveasca in dormitor si care sa poata fi amplasate in mod corespunzator astfel incat compartimentarea sa fie una cat se poate de moderna.

Noptiere moderne potrivite unui dormitor modern

Alegerea unei noptiere moderne pentru dormitor si inlocuirea celor vechi cu modele complet noi si surprinzatoare nu mai este o corvoada. In procesul de amenajare, proprietarii trebuie sa stie ca noptierele nu trebuie neaparat sa se asorteze cu patul sau dulapul, dar ca acestea pot evidentia calitatile celorlalte piese de mobilier din incapere.