Pe parcursul anilor de scoala, elevii au nevoie de diferite carti, manuale si chiar dictionare, pentru a putea obtine si completa informatiile necesare. Astfel ca dupa finalizarea studiilor, biblioteca poate fi plina cu astfel de carti, pe care foarte putini le vor mai folosi in viata de zi cu zi.

In plus, unele dintre informatiile continute de acestea sunt deja depasite, nu mai sunt valabile in prezent, motiv pentru care devin inutile si vor ocupa spatiul degeaba. Numai ca exista solutii pentru cei care isi doresc sa scape de cartile si dictionarele vechi, care incarca biblioteca, una dintre acestea fiind anuntul „cumparam carti pentru anticariat”.

De ce ar accepta autorii anuntului „cumparam carti pentru anticariat” dictionare vechi?

Dupa cum este mentionat si in anunt, anticariatul este cel care se afla in cautarea de carti. Cum acesta este cunoscut pentru comercializarea de carti vechi, nici dictionarele nu vor fi refuzate de anticariatele care se ocupa cu achizitia de carti, mai ales daca acestea au anul aparitiei foarte indepartat.

In realitate, cu cat o carte – indiferent de domeniul din care face parte – este mai veche, cu atat este mai valoroasa. In plus, starea in care se afla aceasta poate influenta foarte mult pretul.

Unul dintre principalele motive pentru care anticariatul Achizitii-Carti.ro, unul dintre anticariatele care cumpara carti, este dorinta de a avea o colectie proprie cat mai variata si mai interesanta, in special pentru colectionarii de carte. Tocmai de aceea, anticariatele cumpara carti de orice fel.

Cumparam carti pentru anticariat | cumparam carti la kg | Achizitii-Carti.ro

Cumparam carti pentru anticariat

Cum se stabileste valoarea unei carti?

Valoarea cartilor vandute catre anticariate este stabilita de un anticar profesionist, capabil sa evalueze orice fel de volum, tinand cont de anumite criterii. De aceea, in momentul in care au carti de vanzare si se hotarasc sa raspunda anunturilor „cumparam carti la kg”, oamenii vor beneficia de evaluarea volumelor propuse spre vanzare in mod gratuit.

Dupa ce se stabileste data, ora si locul in care sa se desfasoare vanzarea, o echipa a anticariatului se va prezenta la adresa indicata de vanzator pentru a evalua, plati si ridica volumele cumparate.