Termenii care ar descrie perfect activitatea dintr-o zi de munca a unui cadru medical ar fi, cu siguranta, stres si agitatie. In fiecare zi, un medic isi petrece majoritatea timpului in picioare, fiind atent la nevoile pacientilor. Din acest motiv, uniforma medicala pe care o poarta trebuie sa fie confectionata dintr-un material cat se poate de confortabil. Aceeasi situatie se aplica si in cazul asistentelor, a caror activitate este cel putin la fel de solicitanta.

Principalele criterii de selectie a uniformelor medicale

Cum s-a mentionat si anterior, activitatea desfasurata de medici este una solicitanta si agitata de la inceputul pana la sfarsitul programului. Astfel, uniforma medicala trebuie sa fie fabricata din materiale calitative, rezistente, care ofera respirabilitate pielii, mai ales in timpul zilelor toride de vara. La aceasta se pot adauga si ciorapi medicinali, care impiedica aparitia fenomenului neplacut de picioare umflate la finalul zilei, oferind o oarecare mobilitate si flexibilitate in miscari.

Pe langa calitate si confort, uniforma medicala trebuie sa fie si functionala. Din acest motiv, multe dintre ele sunt concepute dintr-un material antibacterian si antimicrobian, respingand astfel virusurile, bacteriile si microbii cu care un medic risca sa intra in contact in fiecare zi. In oferta magazinului online Med-Tehnica.ro sunt prezente o multime de produse vestimentare special fabricate pentru cadrele medicale, cu o rezistenta crescuta si o calitate superioara a materialului.

Uniforma medicala | ciorapi medicinali | Med-Tehnica.ro

Uniforma medicala

Un alt criteriu important care trebuie luat in considerare este reprezentat de stil. In urma cu multi ani, uniformele medicale erau simple, neprietenoase, banale si insuflau rigiditate. Acum situatia s-a schimbat, existand uniforme cu diverse modele, culori si stiluri. Astfel, pe langa confort si functionalitate, medicul are sansa de a-si pune amprenta asupra propriului stil vestimentar. Doctorii care activeaza in nisa de pediatrie pot opta pentru haine cu diverse eroi din desene animate sau animalute, astfel incat interactiunea sa cu pacientul sa fie cat mai prietenoasa.

Cine este in cautarea unui portal web specializat in articole medicale de unde sa isi cumpere o uniforma de calitate isi poate indrepta atentia catre Med Tehnica, un magazin online care se afla in topul preferintelor cumparatorilor.