Acum ca este vara, majoritatea oamenilor au inceput sa faca ordine in dulap si sa scape de hainele pe care nu le vor mai imbraca pana la urmatorul sezon cald. Unii decid sa le arunce, altii sa le doneze si altii sa le transforme in cu totul altceva. Mai ales in cazul detinatorilor de haine de blana, este foarte convenabil sa transnforme haina veche, mai degraba decat sa o doneze si sa cumpere alta noua. Uneori hainele vechi de blana nu au nevoie decat de putina actualizare pentru a fi din nou in tendinte

Primul pas spre procesul de restabilire a stratului de blana implica invatarea detaliilor importante despre haina dumneavoastra. Inainte de a incepe sa cautati optiuni de transformare, este important sa va asigurati ca haina este in stare buna si poate suporta cu succes interventia. In acest caz, puteti continua sa aflati mai multe despre momentul si modul in care a fost facuta haina. Aceasta informare este absolut necesara pentru o interventie si un rezultat de succes.

Exista multe modalitati diferite de a aborda restilizarea pentru hainele de blana. De fapt, fiind atat de multe, este necesar sa studiati putin optiunile de stil si sa nu va opriti la primul design care va place. Cu cat vedeti mai multe stiluri si modalitati de transformare a hainelor de blana, cu atat veti fi mai aproape de ceea ce doriti sa obtineti. Luati notite cu privire la stiluri, eventual chiar puteti tipari cateva imagini preferate cu care sa va prezentat la un profesionist in retusuri. Explicati foarte bine ce doriti pentru ca odata taiata, este dificil de restabilit o bucata de blana.

Daca doriti sa restilizati haine de blana, nu ezitati sa apelati la specialistii de la Atelierul de blanarie si pielarie Carolina Design

haine de blana

Din nou, Internetul este cel mai bun prieten cand vine vorba de gasit un specialist care sa realizeze transformarea pe care o doriti. Asigurati-va ca acordati atentie recenziilor si evaluarilor pentru fiecare profesionist pe care il gasiti. In acest sens va puteti incepe cautarile accesand http://www.carolinadesign.ro/. Pe langa magazinul de haine de blana pentru femei, Carolina Design ofera si servicii de confectii blanarie, reconditionare si transformare a hainelor de blana vechi!