Fie ca suntem slabi, avem dimensiuni normale sau suntem grasi, cu totii cautam imbracamintea potrivita care sa ne scoata din anonimat, dar sa evidentieze acele parti ale corpului cu care ne mandrim si sa le mascheze pe celelalte. Realitatea este ca nu vom gasi niciodata haine care sa modifice dramatic forma corpului.

Imbracamintea potrivita nu schimba forma corpului, ci face ca totul sa para proportional, echilibrat si ingrijit. Orice piesa vestimentara vanduta cu scopul de a va face corpul mai subtire este, cel mai probabil, in detrimentul confortului dumneavoastra. Este o pierdere pe termen lung deoarece orice este incomod influenteaza si starea psihica a purtatorului si cu siguranta nu doriti sa fiti o companie nervoasa si ursuza din cauza hainelor pe care le purtati.

Cele mai potrivite haine pentru grasi sunt care schimba eticheta de „om gras” intr-una de „om mare”. Poate ca arata a fi o distinctie fara sens, dar in mintea oamenilor este o diferenta enorma intre „lenes, pufos si gras” si „puternic, impunator si increzator”.

Acum ca stiti ce cautati, ar putea fi aduse in discutie cateva stiluri specifice. Retineti ca intotdeauna vor exista unele exceptii de la liniile directoare, dar in cea mai mare parte, exista anumite tipuri de imbracaminte pe care le putem descrie ca fiind potrivite sau nepotrivite pentru barbatii grasi. Cele mai bune haine pentru persoanele grase sunt cele care dau o forma clara, curata si definita corpului. Costumele, hanoracele si hainele sport sunt in capul listei deoarece se aseaza bine pe corp si-l fac sa arate bine. Lista poate continua cu jachetele, pantalonii, camasile care sunt o modalitate excelenta de a face o impresie buna.

Haine XXL pentru barbati la cele mai bune preturi doar pe KSO.ro

haine XXL pentru barbati

Lucrurile devin problematice atunci cand hainele sunt moi, iar contururile mai putin definite. Asta inseamna ca persoanele grase trebuie sa fie foarte atente atunci cand cumpara pulovere si tricouri. Cel mai rau dintre toate este o haina care lasa sa se vada pielea, fie pentru ca este prea transparenta sau prea scurta.

Pentru a evita orice neplaceri in legatura cu dimensiunile si calitatea hainelor, accesati www.kso.ro si cumparati cele mai bune si potrivite haine XXL pentru barbati!